Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UD Éramos Caballos Hipnotizados
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avalos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta draait met de bal, schiet en ... Medrano probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De Moreno is nu in balbezit. Salgado begaat een overtreding. De Moreno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Greenwood zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Del Bosco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Éramos 60%, Caballos Hipnotizados 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UD Éramos - Caballos Hipnotizados 0:0

48e minuut.
Suárez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burtón met de inworp. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Greenwood probeert naar een medespeler te passen. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zacarías zijn tegenspeler op de grond. Zacarías krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Daar is Shinoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shinoda geeft de bal voor. Corea met een sublieme pass. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson rent richting de bal. Arrieta onderschept slim de pass. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez met een sublieme pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Arrieta met een sublieme pass. Daar is Bravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navarro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Éramos 50%, Caballos Hipnotizados 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UD Éramos - Caballos Hipnotizados 0:0