Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimpancés Unidos Escarabajos Admirados
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Doeltrap. Salazar trapt de bal weg. Goñi kopt de bal weg. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Arguedas geeft een hoge lob. Chinchilla kopt de bal weg. Daar is Carazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goñi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chinchilla met een sublieme pass. Osborne rent richting de bal. Arguedas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Arguedas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arguedas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Orlich rent richting de bal. Fonseca rent richting de bal. Orlich onderschept slim de pass. Orlich schiet op doel. Varela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimpancés Unidos - Escarabajos Admirados 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimpancés Unidos 52%, Escarabajos Admirados 48%.
Chimpancés Unidos - Escarabajos Admirados 1:0

53e minuut.
Batista rent richting de bal. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Hansen rent richting de bal. Hansen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Batista is nu in balbezit. Osborne is nu in balbezit. Osborne geeft de bal voor. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Varela niet meer kan verder spelen. Montoya komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Carazo passt de bal met de wreef. Goñi rent richting de bal. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimpancés Unidos - Escarabajos Admirados 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimpancés Unidos 31%, Escarabajos Admirados 69%.
Chimpancés Unidos - Escarabajos Admirados 2:0