Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimpancés Unidos Toros Guardianes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Batista is nu in balbezit. Androver onderschept slim de pass. Carazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carazo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Beita met een snelle inworp. Sakami is nu in balbezit. Goñi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goñi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Leonhardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonhardes onderschept slim de pass. Leonhardes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimpancés Unidos - Toros Guardianes 1:0

27e minuut.
Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Batista speelt de bal door. Leonhardes is nu in balbezit. Leonhardes schiet op doel. Velez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimpancés Unidos - Toros Guardianes 2:0

29e minuut.
Sakami bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakami passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batista met een snelle inworp. Osborne geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Loaiza geeft een lange en hoge pass. Kikut rent richting de bal. Salazar begaat een overtreding. Salazar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimpancés Unidos 40%, Toros Guardianes 60%.
Chimpancés Unidos - Toros Guardianes 2:0

68e minuut.
Chinchilla met een snelle inworp. Osborne is nu in balbezit. Beita rent richting de bal. Beita geeft een lange en hoge pass. Carazo kopt de bal weg. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Goñi met een sublieme pass. Navarro rent richting de bal. Beita rent richting de bal. Leonhardes onderschept slim de pass. Leonhardes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

83e minuut.
Carazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carazo met een sublieme pass. Klungelig pakt Loaiza de bal. Portillo is nu in balbezit. Portillo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Carazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carazo geeft de bal voor. Osborne kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimpancés Unidos 45%, Toros Guardianes 55%.
Chimpancés Unidos - Toros Guardianes 2:0