Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Divertidos Sapos Divertidos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.4
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Matarrita geeft de bal voor. Klungelig pakt Sequeira de bal. Sequeira passt de bal in één keer door. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Saborío kopt de bal weg. Daar is Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pardo passt de bal met de wreef. Iglesias is nu in balbezit. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias schiet op doel. Lewis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sequeira bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Divertidos - Sapos Divertidos 0:1

17e minuut.
Céspedes met een sublieme pass. Saborío rent richting de bal. Saborío speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Orozco probeert naar een medespeler te passen. Maroto geeft de bal voor. Klungelig pakt Drummond de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Osos Divertidos - Sapos Divertidos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Divertidos 46%, Sapos Divertidos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osos Divertidos - Sapos Divertidos 1:1

69e minuut.
Saborío heeft problemen om de bal te vangen. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Saborío schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saborío is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

78e minuut.
Sagasti is nu in balbezit. Sagasti speelt de bal door. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Céspedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Céspedes geeft een hoge lob. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila schiet op doel. Orozco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Divertidos 52%, Sapos Divertidos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osos Divertidos - Sapos Divertidos 1:1