Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caragols pirats del karma Avions Forts
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Viladomat bereikt de bal nog maar net als eerste. Modica begaat een overtreding. Viladomat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castellà met een snel genomen vrije trap. Cabó heeft problemen om de bal te vangen. Cabó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caragols pirats del karma - Avions Forts 0:1

12e minuut.
Portas rent richting de bal. Viladomat onderschept slim de pass. Viladomat probeert naar een medespeler te passen. Cabó is nu in balbezit. Cabó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Querol trapt de bal weg van het doel. Portas heeft problemen om de bal te vangen. Castellà speelt de bal door. Cabó is nu in balbezit. Cabó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bonell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ansàs. Bonell raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Maranges de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Niubò geeft de bal voor. Inworp. Creixell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ansàs rent richting de bal. Cabó verovert de bal door een tackle van achteren. Portas rent richting de bal. Cabó onderschept slim de pass. Cabó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Creixell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maranges met een sublieme pass. Sagarra rent richting de bal. Cabó verovert de bal door een tackle van achteren. Cabó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caragols pirats del karma - Avions Forts 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caragols pirats del karma 55%, Avions Forts 45%.
Caragols pirats del karma - Avions Forts 0:2

65e minuut.
Rogé speelt de bal door. Klungelig pakt Rosa de bal. Rosa passt de bal in één keer door. Agüera rent richting de bal. Agüera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caragols pirats del karma - Avions Forts 1:2

71e minuut.
Creixell probeert naar een medespeler te passen. Rogé is nu in balbezit. Rogé speelt de bal door. Cabó rent richting de bal. Cabó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Viladomat speelt de bal door. Sagarra is nu in balbezit. Cabó verovert de bal door een tackle van achteren. Cabó haalt uit met een fantastische trap. Querol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caragols pirats del karma - Avions Forts 1:3

83e minuut.
Agüera speelt de bal door. Klungelig pakt Rosa de bal. Portas rent richting de bal. Cabó verovert de bal door een tackle van achteren. Cabó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sot geeft een lange en hoge pass. Portas is nu in balbezit. Portas passt de bal met de wreef. Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caragols pirats del karma 49%, Avions Forts 51%.
Caragols pirats del karma - Avions Forts 1:3