Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Helicòpters Baixabarrancs Martells Ferotges
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Albós geeft de bal voor. Inworp. Casadevall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Na een snelle pass probeert Adella de bal onder controle te krijgen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een lange en hoge pass. Pintat rent richting de bal. Pintat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Helicòpters Baixabarrancs - Martells Ferotges 0:1

5e minuut.
Bou bereikt de bal nog maar net als eerste. Güell verovert de bal door een tackle van achteren. Güell geeft een hoge lob. Pintat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Escura verovert de bal door een tackle van achteren. Escura met een sublieme pass. Daar is Sivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivera schiet op doel. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Escura rent richting de bal. Escura passt de bal met de wreef. Cabanes rent richting de bal. Sivera is nu in balbezit. Sivera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tubau geeft de bal voor. Cabanes is nu in balbezit. Sivera verovert de bal door een tackle van achteren. Sivera draait met de bal, schiet en ... Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Helicòpters Baixabarrancs - Martells Ferotges 1:1

30e minuut.
Picasso heeft problemen om de bal te vangen. Vilanova is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adella. Adella krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Escura onderschept slim de pass. Güell verovert de bal door een tackle van achteren. Güell met een sublieme pass. Pintat rent richting de bal. Pintat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Helicòpters Baixabarrancs - Martells Ferotges 1:2

33e minuut.
Sivera heeft problemen om de bal te vangen. Pintat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sivera. Sivera krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Moral rent richting de bal. Moral geeft een hoge lob. Bou heeft problemen om de bal te vangen. Pintat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintat schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Moral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilanova rent richting de bal. Adella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vilanova raakt geblesseerd tijdens het duel. Vilanova legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Picasso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helicòpters Baixabarrancs 71%, Martells Ferotges 29%.
Helicòpters Baixabarrancs - Martells Ferotges 1:2

47e minuut.
Adella is nu in balbezit. Gil onderschept slim de pass. Gil met een sublieme pass. Pintat rent richting de bal. Pintat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Helicòpters Baixabarrancs - Martells Ferotges 1:3

50e minuut.
Vilanova is nu in balbezit. Pintat rent richting de bal. Vilanova rent richting de bal. Pintat is nu in balbezit. Pintat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Moral geeft een hoge lob. Daar is Pintat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escura is nu in balbezit. Vilanova onderschept slim de pass. Vilanova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helicòpters Baixabarrancs 48%, Martells Ferotges 52%.
Helicòpters Baixabarrancs - Martells Ferotges 1:3