Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terratrèmols Lletjos Cracs Tocats del Bolet
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Vilarrubla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarrubla passt de bal in één keer door. Daar is Queval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roure bereikt de bal nog maar net als eerste. Roure haalt uit met een fantastische trap. Gaudí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Areny bereikt de bal nog maar net als eerste. Areny passt de bal in één keer door. Duran probeert naar een medespeler te passen. Pousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pousa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pousa draait met de bal, schiet en ... Duró probeert de bal met de borst te controleren. Pousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pousa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Queval bereikt de bal nog maar net als eerste. Mons onderschept slim de pass. Mons speelt de bal door. Roure is nu in balbezit. Roure haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Areny kopt de bal weg. Fàbregas speelt de bal door. Daar is Marsol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guardiet rent richting de bal. Guardiet geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Lletjos 43%, Cracs Tocats del Bolet 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terratrèmols Lletjos - Cracs Tocats del Bolet 0:0

48e minuut.
Vilarrubla probeert naar een medespeler te passen. Pousa rent richting de bal. Biadera rent richting de bal. Pousa verovert de bal door een tackle van achteren. Pousa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Freitas is nu in balbezit. Freitas probeert naar een medespeler te passen. Carbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbó draait met de bal, schiet en ... Gaudí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Lletjos - Cracs Tocats del Bolet 1:0

52e minuut.
Areny bereikt de bal nog maar net als eerste. Areny passt de bal in één keer door. Fàbregas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pousa verovert de bal door een tackle van achteren. Pousa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Marsol heeft problemen om de bal te vangen. Guardiet rent richting de bal. Marsol probeert naar een medespeler te passen. Roure is nu in balbezit. Roure haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Marsol met een snelle inworp. Areny rent richting de bal. Areny speelt de bal door. Daar is Pousa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pousa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Terratrèmols Lletjos - Cracs Tocats del Bolet 1:1

73e minuut.
Fàbregas geeft de bal voor. Roure is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Queval. Queval krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Queval bereikt de bal nog maar net als eerste. Roure verovert de bal door een tackle van achteren. Roure met een sublieme pass. Daar is Carbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Lletjos 33%, Cracs Tocats del Bolet 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terratrèmols Lletjos - Cracs Tocats del Bolet 1:1