Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Engranatges pirats del karma Terminèitors Esmaperduts
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Cascudo rent richting de bal. Daar is Martisella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cascudo verovert de bal door een tackle van achteren. Barberà rent richting de bal. Barberà draait met de bal, schiet en ... Bigorra bokst de bal weg. Barberà is nu in balbezit. Barberà schiet op doel. Bigorra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llorenç met een snelle inworp. Barberà heeft problemen om de bal te vangen. Barberà geeft een lange en hoge pass. Dot probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges pirats del karma - Terminèitors Esmaperduts 1:0

34e minuut.
Giberga rent richting de bal. Obradors legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giberga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Llorens zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Batallé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Engranatges pirats del karma - Terminèitors Esmaperduts 1:1

39e minuut.
Salvat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanglàs is nu in balbezit. Barberà onderschept slim de pass. Barberà schiet op doel. Bigorra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges pirats del karma - Terminèitors Esmaperduts 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges pirats del karma 47%, Terminèitors Esmaperduts 53%.
Engranatges pirats del karma - Terminèitors Esmaperduts 2:1

55e minuut.
Cascudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dot is nu in balbezit. Barberà verovert de bal door een tackle van achteren. Cascudo is nu in balbezit. Cascudo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra geeft een lange en hoge pass. Cascudo is nu in balbezit. Cascudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges pirats del karma - Terminèitors Esmaperduts 3:1

60e minuut.
Martisella geeft een lange en hoge pass. Saboia kopt de bal weg. Cholo probeert de bal aan de voet te houden. Fans rent richting de bal. Fans geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Salvat is nu in balbezit. Llorenç begaat een overtreding. Salvat raakt geblesseerd tijdens het duel. Salvat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gorgorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez onderschept slim de pass. Martínez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sanglàs geeft een lange en hoge pass. Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gorgorio de bal onder controle te krijgen. Batallé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges pirats del karma - Terminèitors Esmaperduts 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges pirats del karma 53%, Terminèitors Esmaperduts 47%.
Engranatges pirats del karma - Terminèitors Esmaperduts 3:2