Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Óssos Esportiu Club Ànecs a l`atac
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Abulí rent richting de bal. Andorrà onderschept slim de pass. Andorrà met een sublieme pass. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana haalt uit met een fantastische trap. Jaume kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Massip probeert naar een medespeler te passen. Abulí rent richting de bal. Solana begaat een overtreding. Solana krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana speelt de bal door. Cerbós is nu in balbezit. Cerbós geeft een hoge lob. Viciat maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óssos Esportiu Club - Ànecs a l`atac 0:1

30e minuut.
Massip raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vieux komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Vieux de bal onder controle te krijgen. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues probeert naar een medespeler te passen. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Viciat de bal. Vieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieux passt de bal zonder na te denken. Grimau rent richting de bal. Grimau geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Montoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoto speelt de bal door. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óssos Esportiu Club 56%, Ànecs a l`atac 44%.
Óssos Esportiu Club - Ànecs a l`atac 0:1

49e minuut.
Vieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieux draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Espinosa de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cerbós zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fontàs rent richting de bal. Vieux onderschept slim de pass. Vieux met een sublieme pass. Viciat rent richting de bal. Viciat draait met de bal, schiet en ... Toscano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ramírez geeft een hoge lob. Cerbós kopt de bal weg. Klungelig pakt Quintana de bal. Andorrà is nu in balbezit. Andorrà haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ramírez passt de bal zonder na te denken. Daar is Quintana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Viciat is nu in balbezit. Viciat draait met de bal, schiet en ... Toscano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Abulí rent richting de bal. Abulí passt de bal zonder na te denken. Fontàs bereikt de bal nog maar net als eerste. Viciat verovert de bal door een tackle van achteren. Viciat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óssos Esportiu Club 53%, Ànecs a l`atac 47%.
Óssos Esportiu Club - Ànecs a l`atac 0:1