Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Animalots Maiencertem Torbs Estrafolaris
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Esquerrà met een sublieme pass. Pousa is nu in balbezit. Pericay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pericay krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Smith speelt de bal door. Acebron bereikt de bal nog maar net als eerste. Acebron met een sublieme pass. Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots Maiencertem - Torbs Estrafolaris 1:0

17e minuut.
Morera passt de bal met de wreef. Esquerrà bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre rent richting de bal. Grandpierre schiet op doel. Capella probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Animalots Maiencertem - Torbs Estrafolaris 1:1

20e minuut.
Smith passt de bal zonder na te denken. Castellarnau onderschept slim de pass. Rúbio is nu in balbezit. Nasr verovert de bal door een tackle van achteren. Nasr draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Esquerrà bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell onderschept slim de pass. Forcadell met een sublieme pass. Daar is Grandpierre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandpierre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Grandpierre speelt de bal door. Dafis is nu in balbezit. Dafis speelt de bal door. Grandpierre rent richting de bal. Grandpierre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots Maiencertem - Torbs Estrafolaris 1:2

43e minuut.
Forcadell geeft een hoge lob. Inworp. Dafis met een snelle inworp. Grandpierre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animalots Maiencertem 60%, Torbs Estrafolaris 40%.
Animalots Maiencertem - Torbs Estrafolaris 1:2

73e minuut.
Smith passt de bal zonder na te denken. Nasr is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rúbio. Rúbio krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Lottin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lottin speelt de bal door. Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Acebron is nu in balbezit. Acebron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animalots Maiencertem 41%, Torbs Estrafolaris 59%.
Animalots Maiencertem - Torbs Estrafolaris 1:2