Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Óssos Esportiu Club Emprenyadors i els 7 nanets
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Arroio passt de bal zonder na te denken. Fontàs is nu in balbezit. Moreira begaat een overtreding. Moreira krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Vinent onderschept slim de pass. Vinent speelt de bal door. Andorrà bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorrà haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres geeft een lange en hoge pass. Daar is Moreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroio is nu in balbezit. Arroio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Solana kopt de bal weg. Amat is nu in balbezit. Vinent begaat een overtreding. Vinent krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Baró geeft een hoge lob. Inworp. Pietrek met de inworp. Solana is nu in balbezit. Solana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Solana kopt de bal weg. Arroio is nu in balbezit. Arroio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moreira de bal. Moreira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óssos Esportiu Club 51%, Emprenyadors i els 7 nanets 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Óssos Esportiu Club - Emprenyadors i els 7 nanets 0:0

46e minuut.
Millat bereikt de bal nog maar net als eerste. Millat geeft een hoge lob. Jorn kopt de bal weg. Arroio is nu in balbezit. Arroio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Óssos Esportiu Club - Emprenyadors i els 7 nanets 0:1

50e minuut.
Baró geeft een hoge lob. Jorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorn passt de bal in één keer door. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Espinosa trapt de bal weg van het doel. Gasc kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fontàs de bal onder controle te krijgen. Moreira rent richting de bal. Moreira haalt uit met een fantastische trap. Toscano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonfill trapt de bal weg van het doel. Arroio kopt de bal weg. Moreira rent richting de bal. Moreira schiet op doel. Toscano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óssos Esportiu Club 51%, Emprenyadors i els 7 nanets 49%.
Óssos Esportiu Club - Emprenyadors i els 7 nanets 0:1