Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torbs Estrafolaris Ànecs a l`atac
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Vieux is nu in balbezit. Grandpierre onderschept slim de pass. Grandpierre passt de bal met de wreef. Esquerrà rent richting de bal. Esquerrà draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Abulí probeert de bal aan de voet te houden. Grandpierre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre met een sublieme pass. Esquerrà is nu in balbezit. Esquerrà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Morera kopt de bal weg. Dafis geeft de bal voor. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquerrà onderschept slim de pass. Esquerrà schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Morera met een sublieme pass. Montallà probeert naar een medespeler te passen. Esquerrà is nu in balbezit. Esquerrà draait met de bal, schiet en ... Jaume werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Esquerrà bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Torbs Estrafolaris - Ànecs a l`atac 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torbs Estrafolaris 44%, Ànecs a l`atac 56%.
Torbs Estrafolaris - Ànecs a l`atac 1:0

62e minuut.
Klungelig pakt Noyon de bal. Viciat rent richting de bal. Viciat schiet op doel. Bonjorn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torbs Estrafolaris - Ànecs a l`atac 1:1

75e minuut.
Grandpierre verovert de bal door een tackle van achteren. Grandpierre passt de bal met de wreef. Esquerrà rent richting de bal. Esquerrà haalt uit met een fantastische trap. Taulats probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Noyon rent richting de bal. Vieux verovert de bal door een tackle van achteren. Vieux met een sublieme pass. Viciat is nu in balbezit. Viciat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Vieux onderschept slim de pass. Vieux probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bombardó de bal. Viciat rent richting de bal. Viciat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Serra bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torbs Estrafolaris 48%, Ànecs a l`atac 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torbs Estrafolaris - Ànecs a l`atac 1:1