Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grandallers i l`Esbart Dansaire Terratrèmols Atlètic Club
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Marsol rent richting de bal. Albà rent richting de bal. Marsol verovert de bal door een tackle van achteren. Marsol schiet op doel. Pérez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Abellan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dragó rent richting de bal. Marsol bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsol haalt uit met een fantastische trap. Sala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandallers i l`Esbart Dansaire - Terratrèmols Atlètic Club 0:1

30e minuut.
Albà bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellan onderschept slim de pass. Abellan geeft een hoge lob. Dragó is nu in balbezit. Dragó geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Peremiquel met de inworp. Casademunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademunt probeert naar een medespeler te passen. Cot rent richting de bal. Cot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abellan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ferriol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferriol geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dragó geeft een lange en hoge pass. Marsol is nu in balbezit. Marsol schiet op doel. Pérez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandallers i l`Esbart Dansaire - Terratrèmols Atlètic Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandallers i l`Esbart Dansaire 59%, Terratrèmols Atlètic Club 41%.
Grandallers i l`Esbart Dansaire - Terratrèmols Atlètic Club 0:2

54e minuut.
Albà kopt de bal weg. Marsol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferriol rent richting de bal. Ferriol draait met de bal, schiet en ... Palau kopt de bal weg. Sala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cinca kan de bal niet met de borst controleren. Sala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cinca is nu in balbezit. Cinca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandallers i l`Esbart Dansaire - Terratrèmols Atlètic Club 0:3

70e minuut.
Reyes rent richting de bal. Estradé is nu in balbezit. Met opzet legt Reyes zijn tegenspeler op de grond. Reyes krijgt een gele kaart. Estradé is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estradé zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carvalho is nu in balbezit. Carvalho draait met de bal, schiet en ... Cot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Estradé bereikt de bal nog maar net als eerste. Estradé geeft een hoge lob. Daar is Abelló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cot is nu in balbezit. Cot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grandallers i l`Esbart Dansaire - Terratrèmols Atlètic Club 1:3

87e minuut.
Peremiquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinca verovert de bal door een tackle van achteren. Peremiquel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cinca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cinca kan niet meer verder spelen. Bernaus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandallers i l`Esbart Dansaire 38%, Terratrèmols Atlètic Club 62%.
Grandallers i l`Esbart Dansaire - Terratrèmols Atlètic Club 1:3