Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerrers i l`Esbart Dansaire Tigres Secrets
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Abellan geeft een hoge lob. Inworp. Civís met een snelle inworp. Caselles rent richting de bal. Caselles geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Civís rent richting de bal. Montcada onderschept slim de pass. Montcada met een sublieme pass. Gelabert rent richting de bal. Gelabert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Civís passt de bal zonder na te denken. Caselles rent richting de bal. Caselles met een sublieme pass. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Caubet heeft problemen om de bal te vangen. Amblàs speelt de bal door. Klungelig pakt Sarrat de bal. Cabó onderschept slim de pass. Cabó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gelabert passt de bal zonder na te denken. Sarrat rent richting de bal. Sarrat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Canut de bal. Canut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Caubet probeert naar een medespeler te passen. Cabó is nu in balbezit. Cardús is nu in balbezit. Cabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabó haalt uit met een fantastische trap. Català kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Babot is nu in balbezit. Turon onderschept slim de pass. Turon met een sublieme pass. Klungelig pakt Cardús de bal. Cardús schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrers i l`Esbart Dansaire 52%, Tigres Secrets 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerrers i l`Esbart Dansaire - Tigres Secrets 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Caubet de bal. Caselles bereikt de bal nog maar net als eerste. Caselles passt de bal zonder na te denken. Gelabert is nu in balbezit. Gelabert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Amblàs met een sublieme pass. Cardús rent richting de bal. Somoza is nu in balbezit. Cardús onderschept slim de pass. Cardús haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sarrat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bataller. Sarrat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarrat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sererols heeft problemen om de bal te vangen. Canut bereikt de bal nog maar net als eerste. Canut geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gelabert is nu in balbezit. Gelabert schiet op doel. Olivé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Amblàs de bal. Gelabert is nu in balbezit. Gelabert draait met de bal, schiet en ... Olivé probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Caubet geeft een lange en hoge pass. Camprodon speelt de bal door. Daar is Caubet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caselles is nu in balbezit. Caselles draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Canut met een snelle inworp. Somoza rent richting de bal. Somoza probeert naar een medespeler te passen. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cabó is nu in balbezit. Sarrat rent richting de bal. Amblàs geeft een hoge lob. Cardús rent richting de bal. Cardús draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrers i l`Esbart Dansaire 37%, Tigres Secrets 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerrers i l`Esbart Dansaire - Tigres Secrets 0:0