Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Óssos Estranys Llamps de la Neu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Civís bereikt de bal nog maar net als eerste. Güell met een sublieme pass. Micó bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalàs rent richting de bal. Segalàs schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óssos Estranys - Llamps de la Neu 0:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaqüe met een snelle inworp. Segalàs bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalàs draait met de bal, schiet en ... Torrell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
le Bris trapt de bal weg. Segalàs kopt de bal weg. Klungelig pakt Micó de bal. Planes bereikt de bal nog maar net als eerste. Planes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Llobet is nu in balbezit. Llobet passt de bal met de wreef. Güell rent richting de bal. Segalàs bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalàs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Yaqüe verovert de bal door een tackle van achteren. Yaqüe met een sublieme pass. Alís is nu in balbezit. Alís schiet op doel. Torrell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óssos Estranys - Llamps de la Neu 0:2

35e minuut.
Mitjavila rent richting de bal. Mitjavila passt de bal in één keer door. Ugalde geeft een lange en hoge pass. Planes bereikt de bal nog maar net als eerste. Planes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Óssos Estranys - Llamps de la Neu 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óssos Estranys 49%, Llamps de la Neu 51%.
Óssos Estranys - Llamps de la Neu 1:2

50e minuut.
Llach verovert de bal door een tackle van achteren. Picart bereikt de bal nog maar net als eerste. Picart geeft een lange en hoge pass. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda schiet op doel. le Bris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Rosselló geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lloreda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Micó rent richting de bal. Micó geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Porta passt de bal zonder na te denken. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda met een sublieme pass. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Porta met een sublieme pass. Llach is nu in balbezit. Llach probeert naar een medespeler te passen. Micó is nu in balbezit. Micó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Güell met de inworp. Porta is nu in balbezit. Porta probeert naar een medespeler te passen. Alís rent richting de bal. Alís haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Óssos Estranys - Llamps de la Neu 1:3

86e minuut.
Micó geeft een lange en hoge pass. Daar is Llach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Planes rent richting de bal. Planes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Óssos Estranys - Llamps de la Neu 2:3

89e minuut.
Alís raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garrallà komt het veld opgelopen. Gaspà zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Llobet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llobet probeert naar een medespeler te passen. Garrallà rent richting de bal. Garrallà schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óssos Estranys 44%, Llamps de la Neu 56%.
Óssos Estranys - Llamps de la Neu 2:3