Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carquinyolis i punt Animalots dels Boscos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Colomer is nu in balbezit. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo speelt de bal door. Mandicó heeft problemen om de bal te vangen. Mandicó haalt uit met een fantastische trap. Carbonell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tarrades geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Colomer de bal. Gironès is nu in balbezit. Gironès schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Castellarnau met de inworp. Dubroca rent richting de bal. Dubroca schiet op doel. Mandicó rent richting de bal. Mandicó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tarrades rent richting de bal. Tarrades passt de bal met de wreef. Gironès is nu in balbezit. Ferràs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferràs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carquinyolis i punt - Animalots dels Boscos 0:1

44e minuut.
Tarrades rent richting de bal. Delbecque bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrades verovert de bal door een tackle van achteren. Ferràs is nu in balbezit. Ferràs geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carquinyolis i punt 48%, Animalots dels Boscos 52%.
Carquinyolis i punt - Animalots dels Boscos 0:1

49e minuut.
Ferràs bereikt de bal nog maar net als eerste. Huguet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferràs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ferràs neemt zijn aanloop. Freixas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carquinyolis i punt - Animalots dels Boscos 0:2

51e minuut.
Ribolleda geeft een hoge lob. Inworp. Ciurana met een snelle inworp. Dubroca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubroca geeft de bal voor. Paal! Klungelig pakt Domingo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carquinyolis i punt - Animalots dels Boscos 1:2

58e minuut.
Huguet geeft een hoge lob. Cartellà kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aleu de bal onder controle te krijgen. Gironès bereikt de bal nog maar net als eerste. Gironès schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carquinyolis i punt 45%, Animalots dels Boscos 55%.
Carquinyolis i punt - Animalots dels Boscos 1:2