Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robots i la Bola de Drap Llenyataires amb Barretina
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Peremiquel geeft de bal voor. Inworp. Barretó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sebastià rent richting de bal. Sebastià draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Poilane de bal. Barretó rent richting de bal. Barretó passt de bal zonder na te denken. Bordons rent richting de bal. Bordons schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Espel verovert de bal door een tackle van achteren. Espel geeft een lange en hoge pass. Cuesta kopt de bal weg. Cerqueda rent richting de bal. Cerqueda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Guillem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Querol rent richting de bal. Querol probeert naar een medespeler te passen. Cerqueda is nu in balbezit. Cerqueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robots i la Bola de Drap - Llenyataires amb Barretina 1:0

34e minuut.
Querol probeert naar een medespeler te passen. Cerqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagarra. Sagarra krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Perarnau is nu in balbezit. Querol onderschept slim de pass. Querol probeert naar een medespeler te passen. Cerqueda is nu in balbezit. Cerqueda schiet op doel. Fontàs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robots i la Bola de Drap 40%, Llenyataires amb Barretina 60%.
Robots i la Bola de Drap - Llenyataires amb Barretina 1:0

58e minuut.
Querol bereikt de bal nog maar net als eerste. Querol passt de bal met de wreef. Cerqueda heeft problemen om de bal te vangen. Cerqueda schiet op doel. Fontàs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robots i la Bola de Drap - Llenyataires amb Barretina 2:0

83e minuut.
Perarnau geeft een lange en hoge pass. Bernaus is nu in balbezit. Sagarra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sagarra krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Vila met een sublieme pass. Pericay speelt de bal door. Klungelig pakt Guillem de bal. Querol rent richting de bal. Querol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robots i la Bola de Drap - Llenyataires amb Barretina 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robots i la Bola de Drap 38%, Llenyataires amb Barretina 62%.
Robots i la Bola de Drap - Llenyataires amb Barretina 3:0