Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llenyataires amb Barretina Emprenyadors amb Botes
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Guillem kopt de bal weg. Daar is Sebastià, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sebastià met een sublieme pass. Blanch rent richting de bal. Blanch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sebastià passt de bal zonder na te denken. Blanch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gener. Gener krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Faugerat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gomà komt het veld opgelopen. Capella wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Beal geeft de bal voor. Inworp. Gener met de inworp. Klungelig pakt Peruga de bal. Peruga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guillemot is nu in balbezit. Guillemot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Gomà onderschept slim de pass. Gomà met een sublieme pass. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot draait met de bal, schiet en ... Gallar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Llenyataires amb Barretina - Emprenyadors amb Botes 0:1

37e minuut.
Giné verovert de bal door een tackle van achteren. Capella bereikt de bal nog maar net als eerste. Capella passt de bal in één keer door. Guillemot is nu in balbezit. Guillemot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llenyataires amb Barretina - Emprenyadors amb Botes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llenyataires amb Barretina 60%, Emprenyadors amb Botes 40%.
Llenyataires amb Barretina - Emprenyadors amb Botes 0:2

46e minuut.
Bonfill rent richting de bal. Busqué rent richting de bal. Blanch verovert de bal door een tackle van achteren. Sebastià bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastià schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sebastià heeft problemen om de bal te vangen. Blanch rent richting de bal. Bonfill is nu in balbezit. Blanch onderschept slim de pass. Blanch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Capella verovert de bal door een tackle van achteren. Capella speelt de bal door. Guillem met een sublieme pass. Sebastià bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastià schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fontàs met een harde bal richting middenveld. Sebastià kopt de bal weg. Coromina rent richting de bal. Blanch is nu in balbezit. Blanch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llenyataires amb Barretina 57%, Emprenyadors amb Botes 43%.
Llenyataires amb Barretina - Emprenyadors amb Botes 0:2