Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ànecs Adictes Trencalossos a l`atac
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Heylen geeft de bal voor. Rúbio controleert de bal met de borst. Massip rent richting de bal. Colell is nu in balbezit. Colell schiet op doel. Aribau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Montellà rent richting de bal. Serres verovert de bal door een tackle van achteren. Serres probeert naar een medespeler te passen. Campàs is nu in balbezit. Campàs draait met de bal, schiet en ... Baradad bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Serres is nu in balbezit. Bevià verovert de bal door een tackle van achteren. Bevià probeert naar een medespeler te passen. Massip bereikt de bal nog maar net als eerste. Massip schiet op doel. Aribau bokst de bal weg.

18e minuut.
Montellà rent richting de bal. Serres bereikt de bal nog maar net als eerste. Montellà begaat een overtreding. Montellà krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Trullols geeft een lange en hoge pass. Taulats heeft problemen om de bal te vangen. Taulats probeert naar een medespeler te passen. Colell is nu in balbezit. Colell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs Adictes - Trencalossos a l`atac 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs Adictes 29%, Trencalossos a l`atac 71%.
Ànecs Adictes - Trencalossos a l`atac 1:0

64e minuut.
Heylen rent richting de bal. Heylen geeft de bal voor. Bevià kopt de bal weg. Colell bereikt de bal nog maar net als eerste. Colell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs Adictes - Trencalossos a l`atac 2:0

72e minuut.
Falgueras met een sublieme pass. Sagarra is nu in balbezit. Sagarra probeert naar een medespeler te passen. Campàs bereikt de bal nog maar net als eerste. Campàs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Montellà geeft de bal voor. Galí kopt de bal weg. Olivé controleert de bal met de borst. Colell is nu in balbezit. Colell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Montellà bereikt de bal nog maar net als eerste. Montellà met een sublieme pass. Taulats probeert naar een medespeler te passen. Colell rent richting de bal. Colell haalt uit met een fantastische trap. Aribau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs Adictes 38%, Trencalossos a l`atac 62%.
Ànecs Adictes - Trencalossos a l`atac 2:0