Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Ungheni `Orhei-Vin ` Cahul
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Burianu is nu in balbezit. Inworp. Burianu met een snelle inworp. Gheţilo rent richting de bal. Gheţilo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Chirchin rent richting de bal. Chirchin passt de bal met de wreef. Turturică bereikt de bal nog maar net als eerste. Turturică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `Orhei-Vin ` Cahul 0:1

8e minuut.
Chirchin kan de bal niet met de borst controleren. Chiricenco is nu in balbezit. Chirchin verovert de bal door een tackle van achteren. Chirchin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `Orhei-Vin ` Cahul 0:2

13e minuut.
Foht passt de bal in één keer door. Blonovschi rent richting de bal. Brencă probeert naar een medespeler te passen. Blaje rent richting de bal. Blaje draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Şpac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacenco onderschept slim de pass. Cazacenco passt de bal met de wreef. Turturică rent richting de bal. Turturică haalt uit met een fantastische trap. Colibaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Blonovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burianu verovert de bal door een tackle van achteren. Burianu speelt de bal door. Klungelig pakt Blaje de bal. Blaje haalt uit met een fantastische trap. Şambra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `Orhei-Vin ` Cahul 1:2

39e minuut.
Cononov kopt de bal weg. Turturică rent richting de bal. Carpenschi begaat een overtreding. Carpenschi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 49%, `Orhei-Vin ` Cahul 51%.
`Laredonax` Ungheni - `Orhei-Vin ` Cahul 1:2

50e minuut.
Foht met een sublieme pass. Cazacenco rent richting de bal. Cazacenco passt de bal met de wreef. Turturică is nu in balbezit. Turturică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ilovan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leveneţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brencă bereikt de bal nog maar net als eerste. Brencă probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cazacenco is nu in balbezit. Buhaniuc onderschept slim de pass. Buhaniuc probeert naar een medespeler te passen. Blaje is nu in balbezit. Blaje draait met de bal, schiet en ... Şambra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Burcă rent richting de bal. Burcă geeft de bal voor. Dacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaje verovert de bal door een tackle van achteren. Blaje haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 44%, `Orhei-Vin ` Cahul 56%.
`Laredonax` Ungheni - `Orhei-Vin ` Cahul 1:2