Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:24
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.01
  • Stadion: Toloaca
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26918
Sasa, Grisa si Ion MK Dons
532D Tactiek MK 3-5-2
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 38.6
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Cobuşcian rent richting de bal. Cobuşcian passt de bal zonder na te denken. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś passt de bal met de wreef. Ricardo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 1:0

8e minuut.
Meigas passt de bal met de wreef. Pinatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinatto passt de bal zonder na te denken. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Biernat is nu in balbezit. Biernat geeft een hoge lob. Domján kopt de bal weg. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 2:0

11e minuut.
De Mitri probeert naar een medespeler te passen. Meigas speelt de bal door. Gawryś met een sublieme pass. Ricardo rent richting de bal. Ricardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Biernat probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pinatto zal de hoekschop nemen. Darcourt springt en kopt de bal. Enyiaku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 3:0

22e minuut.
De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt met een sublieme pass. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 4:0

28e minuut.
Pinatto met een snelle inworp. Gawryś rent richting de bal. Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt passt de bal zonder na te denken. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Enyiaku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 5:0

40e minuut.
Cobuşcian rent richting de bal. Cobuşcian passt de bal zonder na te denken. Gawryś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 25%, MK Dons 75%.
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 5:0

49e minuut.
Gawryś rent richting de bal. Gawryś passt de bal met de wreef. Domján met een sublieme pass. Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 6:0

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Enyiaku trapt de bal weg van het doel. Domján kopt de bal weg. Ricardo controleert de bal met de borst. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 7:0

61e minuut.
De Mitri is nu in balbezit. De Mitri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Darcourt de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Enyiaku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 8:0

65e minuut.
Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri onderschept slim de pass. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Enyiaku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 9:0

68e minuut.
Biernat verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 10:0

70e minuut.
Gawryś kopt de bal weg. Ricardo rent richting de bal. Ricardo passt de bal met de wreef. Darcourt rent richting de bal. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 11:0

72e minuut.
Hadač passt de bal in één keer door. Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján passt de bal in één keer door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hadač passt de bal zonder na te denken. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Enyiaku met een harde bal richting middenveld. Daar is Wierszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo rent richting de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ... Enyiaku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! De Mitri heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 30%, MK Dons 70%.
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 12:0