Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiras Soroca Bayer04
Normal Tactiek New433
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 52.1
matig Schieten uitstekend
hopeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Stuligłowa onderschept slim de pass. Stuligłowa geeft een lange en hoge pass. Aproţchi heeft problemen om de bal te vangen. Daum rent richting de bal. Daum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Moţpan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubb rent richting de bal. Grubb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:1

4e minuut.
Daar is Escari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Escari is nu in balbezit. Escari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:2

6e minuut.
Stuligłowa kopt de bal weg. Daum rent richting de bal. Daum passt de bal zonder na te denken. Escari bereikt de bal nog maar net als eerste. Escari schiet op doel. Fodoran bokst de bal weg. Grubb geeft een hoge lob. Aproţchi rent richting de bal. Escari verovert de bal door een tackle van achteren. Escari haalt uit met een fantastische trap. Fodoran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dîrzu heeft problemen om de bal te vangen. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb is nu in balbezit. Grubb schiet op doel. Fodoran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dîrzu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Dîrzu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuligłowa verovert de bal door een tackle van achteren. Stuligłowa speelt de bal door. Grubb is nu in balbezit. Grubb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:3

11e minuut.
Stuligłowa geeft een hoge lob. Daum is nu in balbezit. Daum met een sublieme pass. Goulart rent richting de bal. Goulart geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Escari rent richting de bal. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb passt de bal met de wreef. Daar is Daum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daum draait met de bal, schiet en ... Fodoran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Escari bereikt de bal nog maar net als eerste. Aproţchi onderschept slim de pass. Aproţchi speelt de bal door. Daum is nu in balbezit. Daum haalt uit met een fantastische trap. Fodoran bokst de bal weg. Grubb rent richting de bal. Grubb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:4

15e minuut.
Bidenco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daum onderschept slim de pass. Daum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Aproţchi met een harde bal richting middenveld. Sperber kopt de bal weg. Goulart heeft problemen om de bal te vangen. Goulart probeert naar een medespeler te passen. Sperber geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Goulart kopt de bal weg. Dîrzu heeft problemen om de bal te vangen. Stuligłowa probeert naar een medespeler te passen. Grubb rent richting de bal. Grubb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Aproţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sperber geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fodoran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Třebízský speelt de bal door. Goulart geeft de bal voor. Daum rent richting de bal. Sperber geeft een lange en hoge pass. Grubb springt en kopt de bal. Fodoran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Escari is nu in balbezit. Escari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daum is nu in balbezit. Aproţchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Daum raakt geblesseerd tijdens het duel. Goulart kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fodoran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:5

31e minuut.
Moţpan verovert de bal door een tackle van achteren. Grubb is nu in balbezit. Klungelig pakt Grubb de bal. Grubb geeft de bal voor. Escari springt en kopt de bal. Fodoran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap. Aproţchi probeert de bal aan de voet te houden. Escari is nu in balbezit. Escari schiet op doel. Fodoran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:6

34e minuut.
Doeltrap. Fodoran trapt de bal weg. Goulart kopt de bal weg. Daum probeert de bal met de borst te controleren. Daum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Stuligłowa geeft een lange en hoge pass. Sperber geeft de bal voor. Grubb kopt de bal weg. Escari rent richting de bal. Escari haalt uit met een fantastische trap. Fodoran bokst de bal weg.

45e minuut.
Stuligłowa verovert de bal door een tackle van achteren. Stuligłowa geeft een lange en hoge pass. Aproţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Escari onderschept slim de pass. Escari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiras Soroca 85%, Bayer04 15%.
Tiras Soroca - Bayer04 0:6

46e minuut.
Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa probeert naar een medespeler te passen. Escari rent richting de bal. Escari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum passt de bal in één keer door. Grubb is nu in balbezit. Grubb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:7

51e minuut.
Dillen onderschept slim de pass. Dillen passt de bal met de wreef. Escari bereikt de bal nog maar net als eerste. Escari draait met de bal, schiet en ... Fodoran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:8

53e minuut.
Dillen met een sublieme pass. Sperber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperber geeft de bal voor. Grubb krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Iachimenco komt het veld opgelopen. Lozinskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iachimenco probeert naar een medespeler te passen. Escari is nu in balbezit. Escari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Třebízský rent richting de bal. Třebízský geeft de bal voor. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb schiet op doel. Fodoran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:9

61e minuut.
Iachimenco is nu in balbezit. Iachimenco geeft de bal voor. Galiliuc heeft problemen om de bal te vangen. Escari rent richting de bal. Escari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bidenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachimenco verovert de bal door een tackle van achteren. Iachimenco probeert naar een medespeler te passen. Daum rent richting de bal. Daum draait met de bal, schiet en ... Fodoran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breitkopf komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lozinskiy is nu in balbezit. Lozinskiy geeft een hoge lob. Breitkopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb rent richting de bal. Grubb draait met de bal, schiet en ... Fodoran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:10

70e minuut.
Antip speelt de bal door. Bidenco heeft problemen om de bal te vangen. Daum verovert de bal door een tackle van achteren. Daum schiet op doel. Fodoran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:11

75e minuut.
Breitkopf met een sublieme pass. Daum is nu in balbezit. Daum geeft de bal voor. Grubb rent richting de bal. Grubb geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Daum rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:12

77e minuut.
Ghidilică probeert naar een medespeler te passen. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitkopf rent richting de bal. Breitkopf geeft een lange en hoge pass. Daum springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:13

80e minuut.
Dîrzu rent richting de bal. Breitkopf verovert de bal door een tackle van achteren. Breitkopf geeft de bal voor. Escari krijgt zijn hoofd ertegen. Fodoran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:14

81e minuut.
Iachimenco met een sublieme pass. Sperber heeft problemen om de bal te vangen. Sperber speelt de bal door. Daum is nu in balbezit. Daum draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Escari bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachimenco speelt de bal door. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum draait met de bal, schiet en ... Fodoran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:15

86e minuut.
Sperber verovert de bal door een tackle van achteren. Sperber geeft een lange en hoge pass. Grubb rent richting de bal. Breitkopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitkopf haalt uit met een fantastische trap. Fodoran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grubb rent richting de bal. Grubb haalt uit met een fantastische trap. Fodoran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb haalt uit met een fantastische trap. Fodoran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:16

90e minuut.
Dîrzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb verovert de bal door een tackle van achteren. Grubb heeft problemen om de bal te vangen. Grubb haalt uit met een fantastische trap. Fodoran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiras Soroca - Bayer04 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiras Soroca 90%, Bayer04 10%.
Tiras Soroca - Bayer04 0:17