Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barrett FC Ralsy
MEC T Tactiek el regreso
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
52 gemiddelde waardering 51
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck met een sublieme pass. Osmančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmančević geeft een lange en hoge pass. Ojopi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Osmančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro onderschept slim de pass. Żebro met een sublieme pass. Ben Slimane is nu in balbezit. Ben Slimane draait met de bal, schiet en ... Levi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Poczta geeft de bal voor. Grant is nu in balbezit. Ojopi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojopi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Grant is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Watts kopt de bal weg. López Moreira heeft problemen om de bal te vangen. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Watts passt de bal in één keer door. Ben Slimane rent richting de bal. Poczta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Poczta krijgt een gele kaart. Ben Slimane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żebro wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dumont geeft een lange en hoge pass. Poczta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane onderschept slim de pass. Ben Slimane draait met de bal, schiet en ... Levi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Ralsy 1:0

42e minuut.
Orlygsson geeft de bal voor. Ben Slimane kopt de bal weg. Óváry geeft een lange en hoge pass. Aristizábal Pino rent richting de bal. Aristizábal Pino schiet op doel. Băluş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Óváry met de inworp. Ojopi rent richting de bal. Ojopi draait met de bal, schiet en ... Băluş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barrett FC - Ralsy 1:1

44e minuut.
Watts onderschept slim de pass. Inworp. Watts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane draait met de bal, schiet en ... Levi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrett FC 39%, Ralsy 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barrett FC - Ralsy 1:1

55e minuut.
Gaona passt de bal in één keer door. Achucarro is nu in balbezit. Óváry probeert naar een medespeler te passen. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Watts is nu in balbezit. Watts speelt de bal door. Nantes is nu in balbezit. Nantes schiet op doel. Levi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Ralsy 2:1

84e minuut.
Van Humbeeck rent richting de bal. Óváry met een sublieme pass. Aristizábal Pino rent richting de bal. Aristizábal Pino draait met de bal, schiet en ... Băluş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barrett FC - Ralsy 2:2

86e minuut.
Żebro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gonçalves komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrett FC 46%, Ralsy 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barrett FC - Ralsy 2:2