Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gachet FC Ralsy
Subimos Tactiek el regreso
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen solide
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Inworp. Óváry met de inworp. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi schiet op doel. Regulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Ralsy 0:1

7e minuut.
Óváry passt de bal in één keer door. Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik speelt de bal door. Aristizábal Pino rent richting de bal. Aristizábal Pino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Piccinini met een harde bal richting middenveld. Mikkola kopt de bal weg. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Levi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gachet FC - Ralsy 1:1

12e minuut.
Óváry probeert naar een medespeler te passen. Osmančević probeert naar een medespeler te passen. Kociper is nu in balbezit. Aristizábal Pino onderschept slim de pass. Aristizábal Pino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Arceusz is nu in balbezit. Arceusz passt de bal zonder na te denken. Óváry speelt de bal door. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gallardo rent richting de bal. Bermúdez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallardo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi schiet op doel. Regulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
López Moreira passt de bal zonder na te denken. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nadiroğlu de bal. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Levi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu schiet op doel. Levi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Ralsy 2:1

22e minuut.
Klungelig pakt Gaona de bal. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaona begaat een overtreding. Gaona krijgt een gele kaart. Mikkola raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Potrzebny neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Levi trapt de bal weg. Bermúdez kopt de bal weg. Mikkola controleert de bal met de borst. Mikkola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Insfran rent richting de bal. Insfran geeft een lange en hoge pass. Bermúdez speelt de bal door. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ... Levi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Conti geeft een hoge lob. Buitenspel voor Mikkola. Goede buitenspelval van de verdediging. Achucarro neemt vlug de vrije trap. Daar is Aristizábal Pino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristizábal Pino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Niżnik rent richting de bal. Niżnik passt de bal in één keer door. Osmančević met een sublieme pass. Aristizábal Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristizábal Pino draait met de bal, schiet en ... Regulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aristizábal Pino is nu in balbezit. Aristizábal Pino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gachet FC - Ralsy 2:2

39e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. Potrzebny is nu in balbezit. Achucarro rent richting de bal. Mikkola onderschept slim de pass. Mikkola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gachet FC 56%, Ralsy 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gachet FC - Ralsy 2:2

46e minuut.
Coronel komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Aristizábal Pino probeert naar een medespeler te passen. Niżnik is nu in balbezit. Niżnik geeft de bal voor. Ojopi rent richting de bal. Ojopi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hrezík geeft een lange en hoge pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ... Levi bokst de bal weg.

50e minuut.
Óváry probeert naar een medespeler te passen. Osmančević is nu in balbezit. Osmančević geeft een hoge lob. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gaona probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Insfran de bal. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Ralsy 3:2

56e minuut.
Ojopi draait met de bal, schiet en ... Piccinini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coronel rent richting de bal. Aristizábal Pino onderschept slim de pass. Aristizábal Pino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Aristizábal Pino haalt uit met een fantastische trap. Regulewicz met een sublieme pass. Bermúdez kopt de bal weg. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Osmančević speelt de bal door. Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik passt de bal met de wreef. Aristizábal Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristizábal Pino schiet op doel. Regulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Klungelig pakt Kociper de bal. Aristizábal Pino is nu in balbezit. Aristizábal Pino passt de bal met de wreef. Osmančević is nu in balbezit. Osmančević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ... Levi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Levi speelt de bal door. Hrezík kopt de bal weg. Mikkola controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Achucarro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ojopi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nadiroğlu kopt de bal weg. Óváry rent richting de bal. Óváry passt de bal met de wreef. Ojopi rent richting de bal. Ojopi schiet op doel. Regulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aristizábal Pino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gachet FC - Ralsy 3:3

82e minuut.
Niżnik is nu in balbezit. Niżnik passt de bal in één keer door. Aristizábal Pino is nu in balbezit. Aristizábal Pino haalt uit met een fantastische trap. Regulewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Ralsy 3:4

88e minuut.
Kociper verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Niżnik met een snelle inworp. Aristizábal Pino rent richting de bal. Aristizábal Pino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Conti is nu in balbezit. Aristizábal Pino onderschept slim de pass. Aristizábal Pino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gachet FC 63%, Ralsy 37%.
Gachet FC - Ralsy 3:4