Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
68Mam El-PI FC
Normal Tactiek kmirabobo
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 33.7
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Inworp. Paradisi met de inworp. Beno probeert naar een medespeler te passen. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Casina geeft de bal voor. Khinchaguishvili heeft problemen om de bal te vangen. Khinchaguishvili passt de bal zonder na te denken. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Inworp. Paradisi met de inworp. Beno bereikt de bal nog maar net als eerste. Beno geeft een lange en hoge pass. Khinchaguishvili maakt een snoekduik en kopt de bal. Yaluk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dumitru rent richting de bal. Dumitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
68Mam - El-PI FC 0:1

13e minuut.
Beno verovert de bal door een tackle van achteren. Beno probeert naar een medespeler te passen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft de bal voor. Bertoni krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zaracho rent richting de bal. Dumitru is nu in balbezit. Zaracho rent richting de bal. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
68Mam - El-PI FC 0:2

28e minuut.
Paradisi is nu in balbezit. Paradisi passt de bal met de wreef. Laino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Khinchaguishvili passt de bal met de wreef. Daar is Beno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montiel is nu in balbezit. Montiel draait met de bal, schiet en ... Mallea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

37e minuut.
Khinchaguishvili rent richting de bal. Dumitru is nu in balbezit. Khinchaguishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
68Mam - El-PI FC 0:3

39e minuut.
Casina speelt de bal door. Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili passt de bal met de wreef. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel. Yaluk bokst de bal weg. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ... Yaluk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
68Mam - El-PI FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 68Mam 58%, El-PI FC 42%.
68Mam - El-PI FC 0:4

46e minuut.
Kotidis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo geeft de bal voor. Mitrogiannis kopt de bal weg. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. Yaluk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
68Mam - El-PI FC 0:5

54e minuut.
Daar is Khinchaguishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khinchaguishvili passt de bal zonder na te denken. Daar is Dumitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitru schiet op doel. Yaluk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
68Mam - El-PI FC 0:6

57e minuut.
Khinchaguishvili passt de bal met de wreef. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru onderschept slim de pass. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Yaluk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
68Mam - El-PI FC 0:7

61e minuut.
Zaracho kopt de bal weg. Jach rent richting de bal. Jach geeft een hoge lob. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Yaluk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Casina bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaracho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dumitru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Laino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beno is nu in balbezit. Beno draait met de bal, schiet en ... Aceval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Achinelli komt het veld opgelopen. Baciu komt het veld opgelopen. Laino komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Casina verovert de bal door een tackle van achteren. Laino bereikt de bal nog maar net als eerste. Achinelli rent richting de bal. Laino rent richting de bal. Laino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
68Mam - El-PI FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 68Mam 68%, El-PI FC 32%.
68Mam - El-PI FC 0:8