Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Incas FC Pynandi FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal in één keer door. Arce is nu in balbezit. Samudio verovert de bal door een tackle van achteren. Samudio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Arce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Díaz De Bedoya rent richting de bal. Agüero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz De Bedoya wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Díaz De Bedoya kan niet meer verder spelen. Haedo komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Samudio rent richting de bal. Arce is nu in balbezit. Samudio verovert de bal door een tackle van achteren. Samudio haalt uit met een fantastische trap. Orrego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Incas FC - Pynandi FC 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Haedo de bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal zonder na te denken. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio haalt uit met een fantastische trap. Orrego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kiese rent richting de bal. Inworp. Kiese met de inworp. Agüero is nu in balbezit. Agüero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Haedo is nu in balbezit. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal in één keer door. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vachetta trapt de bal weg van het doel. Pérez kopt de bal weg. Samudio heeft problemen om de bal te vangen. Samudio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Haedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio onderschept slim de pass. Samudio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vachetta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Incas FC - Pynandi FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Incas FC 73%, Pynandi FC 27%.
Los Incas FC - Pynandi FC 0:2

55e minuut.
Doldán is nu in balbezit. Pérez onderschept slim de pass. Pérez geeft een lange en hoge pass. Vachetta is nu in balbezit. Vachetta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Balmelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pane komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villasanti neemt de hoekschop. León heeft problemen om de bal te vangen. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Incas FC 57%, Pynandi FC 43%.
Los Incas FC - Pynandi FC 0:2