Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liver pul Ataque e Injusticia
klopp Tactiek E.M.H.
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 35.7
average Schieten average
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen average


31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maračić met de inworp. Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieniecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ciemny de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
liver pul - Ataque e Injusticia 1:0

33e minuut.
Ciemny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quesada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Autieri is nu in balbezit. Autieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ciapek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filuba is nu in balbezit. Filuba passt de bal met de wreef. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bekar geeft een lange en hoge pass. Maračić geeft de bal voor. Quesada kopt de bal weg. Autieri is nu in balbezit. Autieri haalt uit met een fantastische trap. Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liver pul 43%, Ataque e Injusticia 57%.
liver pul - Ataque e Injusticia 1:0

51e minuut.
Potakiewicz geeft de bal voor. Sobieniecki controleert de bal met de borst. Ciemny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sobieniecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Sobieniecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Maračić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maračić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Autieri controleert de bal met de borst. Autieri haalt uit met een fantastische trap. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Inworp. Maračić met een snelle inworp. Potakiewicz is nu in balbezit. Potakiewicz geeft een hoge lob. Quesada geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Potakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Potakiewicz passt de bal in één keer door. Autieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Autieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liver pul - Ataque e Injusticia 2:0

73e minuut.
Daar is Florenciañez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Florenciañez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sobieniecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Autieri neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Kalkowski met een snelle inworp. Potakiewicz is nu in balbezit. Potakiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Autieri de bal. Autieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Autieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemny geeft de bal voor. Nomães is nu in balbezit. Nomães draait met de bal, schiet en ... Turczyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nomães is nu in balbezit. Nomães schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liver pul - Ataque e Injusticia 2:1

90e minuut.
Potakiewicz rent richting de bal. Chuvé verovert de bal door een tackle van achteren. Chuvé geeft een lange en hoge pass. Řepa rent richting de bal. Řepa draait met de bal, schiet en ... Turczyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liver pul 33%, Ataque e Injusticia 67%.
liver pul - Ataque e Injusticia 2:1