Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ataque e Injusticia Black Perl FC
E.M.H. Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 37.7
matig Schieten matig
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Méndez met een harde bal richting middenveld. Chuvé kopt de bal weg. Nomães rent richting de bal. Nomães draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola passt de bal met de wreef. Wyrzykowski speelt de bal door. Bayburt kan de bal niet met de borst controleren. Bayburt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Amarilla is nu in balbezit. Ciemny is nu in balbezit. Amarilla verovert de bal door een tackle van achteren. Amarilla haalt uit met een fantastische trap. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Black Perl FC 0:1

22e minuut.
Filuba geeft de bal voor. Nomães rent richting de bal. Nomães haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pedregosa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rocheteau niet meer kan verder spelen. Szeliga komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Diarte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyrzykowski met een snelle inworp. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Florenciañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Florenciañez geeft een hoge lob. Castillo rent richting de bal. Castillo geeft een lange en hoge pass. Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Wyrzykowski met de inworp. Degli Esposti Fragola met een sublieme pass. Castillo speelt de bal door. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla haalt uit met een fantastische trap. Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Bayburt is nu in balbezit. Bayburt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Black Perl FC 0:2

38e minuut.
Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola probeert naar een medespeler te passen. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataque e Injusticia 70%, Black Perl FC 30%.
Ataque e Injusticia - Black Perl FC 0:2

48e minuut.
García Vázquez met een sublieme pass. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna geeft de bal voor. Řepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Řepa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Inworp. Khayri komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Diarte geeft de bal voor. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri passt de bal zonder na te denken. Bayburt rent richting de bal. Bayburt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Diarte met de inworp. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal zonder na te denken. Khayri is nu in balbezit. Khayri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola geeft een lange en hoge pass. Daar is Florenciañez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt haalt uit met een fantastische trap. Méndez bokst de bal weg. Daar is Illanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Black Perl FC 0:3

75e minuut.
Matys geeft een lange en hoge pass. Scicluna speelt de bal door. García Vázquez rent richting de bal. Řepa onderschept slim de pass. Řepa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski passt de bal in één keer door. Bayburt rent richting de bal. Bayburt schiet op doel. Méndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Black Perl FC 0:4

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciemny de bal onder controle te krijgen. Khayri rent richting de bal. Met opzet legt Ciemny zijn tegenspeler op de grond. Ciemny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataque e Injusticia 63%, Black Perl FC 37%.
Ataque e Injusticia - Black Perl FC 0:4