Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franja Negra FC Durand Fc
442 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 21.1
very good Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Doria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferrario de bal. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Subeldía probeert naar een medespeler te passen. Araujo rent richting de bal. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Alfonso rent richting de bal. Alfonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - Durand Fc 1:0

15e minuut.
Ferrario heeft problemen om de bal te vangen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo passt de bal met de wreef. Alfonso rent richting de bal. Alfonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - Durand Fc 2:0

16e minuut.
Subeldía passt de bal zonder na te denken. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Irala rent richting de bal. Irala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Barrientos met een snelle inworp. Masi met een sublieme pass. Bobeda geeft de bal voor. Irala is nu in balbezit. Irala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - Durand Fc 2:1

23e minuut.
Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Subeldía begaat een overtreding. Bobeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bobeda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Solalinde springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Henriquez de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Franja Negra FC - Durand Fc 2:2

25e minuut.
Bobeda geeft de bal voor. Inworp. Lefebvre met de inworp. Doria rent richting de bal. Doria geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ramos met een sublieme pass. Alfonso rent richting de bal. Alfonso met een sublieme pass. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Alfonso passt de bal in één keer door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda rent richting de bal. Araujo onderschept slim de pass. Araujo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franja Negra FC 48%, Durand Fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Franja Negra FC - Durand Fc 2:2

51e minuut.
Doria probeert naar een medespeler te passen. Montoya onderschept slim de pass. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo draait met de bal, schiet en ... Valdivieso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - Durand Fc 3:2

56e minuut.
Lefebvre speelt de bal door. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria passt de bal met de wreef. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Subeldía bereikt de bal nog maar net als eerste. Subeldía geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Montoya de bal onder controle te krijgen. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - Durand Fc 4:2

62e minuut.
Doria speelt de bal door. Araujo is nu in balbezit. Bobeda met een sublieme pass. Subeldía bereikt de bal nog maar net als eerste. Subeldía geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Subeldía rent richting de bal. Subeldía passt de bal zonder na te denken. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda probeert naar een medespeler te passen. Kanonikoff speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Alfonso is nu in balbezit. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Araujo rent richting de bal. Araujo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - Durand Fc 5:2

71e minuut.
Viera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balmelli speelt de bal door. Monzón kopt de bal weg. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Henriquez kopt de bal weg. Doria speelt de bal door. Montoya is nu in balbezit. Alfonso onderschept slim de pass. Alfonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Bobeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subeldía rent richting de bal. Subeldía probeert naar een medespeler te passen. Araujo is nu in balbezit. Araujo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franja Negra FC 44%, Durand Fc 56%.
Franja Negra FC - Durand Fc 5:2