Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brtales Peces Olimpia Salamandras
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Maidana met de inworp. Klungelig pakt Franco de bal. Barchini met een sublieme pass. Isasi is nu in balbezit. Isasi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rioboo verovert de bal door een tackle van achteren. Burt is nu in balbezit. Rioboo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioboo haalt uit met een fantastische trap. Castorino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - Olimpia Salamandras 0:1

17e minuut.
Rioboo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortellado verovert de bal door een tackle van achteren. Isasi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Isasi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Isasi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez passt de bal in één keer door. Plá bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Troche bereikt de bal nog maar net als eerste. Burt verovert de bal door een tackle van achteren. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Rioboo onderschept slim de pass. Rioboo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - Olimpia Salamandras 0:2

41e minuut.
Bertoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bertoni met een sublieme pass. Ortellado rent richting de bal. Rioboo verovert de bal door een tackle van achteren. Rioboo haalt uit met een fantastische trap. Castorino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brtales Peces 58%, Olimpia Salamandras 42%.
Brtales Peces - Olimpia Salamandras 0:2

48e minuut.
Barchini rent richting de bal. Franco onderschept slim de pass. Franco passt de bal zonder na te denken. Rioboo is nu in balbezit. Rioboo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Medina passt de bal met de wreef. Viveros is nu in balbezit. Giménez onderschept slim de pass. Plá is nu in balbezit. Plá haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - Olimpia Salamandras 1:2

60e minuut.
Bertoni met een sublieme pass. Salcedo rent richting de bal. Salcedo passt de bal zonder na te denken. Burt is nu in balbezit. Burt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá rent richting de bal. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá rent richting de bal. Plá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brtales Peces - Olimpia Salamandras 2:2

69e minuut.
Troche bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioboo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troche schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Troche krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Barchini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medina geeft de bal voor. Viveros probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Delgado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brtales Peces 46%, Olimpia Salamandras 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brtales Peces - Olimpia Salamandras 2:2