Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beer tunning fecha libre
Attack Tactiek 7
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Achucarro rent richting de bal. Achucarro geeft een hoge lob. Ferreiro is nu in balbezit. Ferreiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer tunning - fecha libre 0:1

10e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Invernizzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mena geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Valdez geeft de bal voor. Yaluff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melgarejo begaat een overtreding. Melgarejo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Invernizzi probeert naar een medespeler te passen. Mena rent richting de bal. Herrera is nu in balbezit. Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Invernizzi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer tunning 40%, fecha libre 60%.
Beer tunning - fecha libre 0:1

56e minuut.
Krajišnik onderschept slim de pass. Achucarro is nu in balbezit. Achucarro probeert naar een medespeler te passen. Grau rent richting de bal. Grau draait met de bal, schiet en ... Solalinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dominguez rent richting de bal. Grillón verovert de bal door een tackle van achteren. Grillón speelt de bal door. Grau is nu in balbezit. Grau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Filártiga met een sublieme pass. Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillón is nu in balbezit. Ferreiro is nu in balbezit. Ferreiro schiet op doel. Solalinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grau maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vachetta rent richting de bal. Vachetta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yaluff de bal onder controle te krijgen. Filártiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Filártiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer tunning 61%, fecha libre 39%.
Beer tunning - fecha libre 0:1