Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TITANES FC Invencibles Tubérculos
MAC vs N Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 20.3
very good Schieten weak
very good Passen poor
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Arce passt de bal met de wreef. Daar is Oyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyen speelt de bal door. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Regueira is nu in balbezit. Regueira speelt de bal door. Perich is nu in balbezit. Perich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Quacchero is nu in balbezit. Quacchero passt de bal zonder na te denken. Oyen probeert naar een medespeler te passen. Perich bereikt de bal nog maar net als eerste. Perich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft een lange en hoge pass. Casazola kopt de bal weg. Klungelig pakt Quacchero de bal. Quacchero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueira rent richting de bal. Regueira speelt de bal door. Quacchero rent richting de bal. Quacchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - Invencibles Tubérculos 1:0

19e minuut.
Miani met een sublieme pass. Quacchero rent richting de bal. Quacchero passt de bal met de wreef. Perich is nu in balbezit. Perich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czabaj heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - Invencibles Tubérculos 2:0

21e minuut.
Regueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueira geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quacchero de bal. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Quacchero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perich bereikt de bal nog maar net als eerste. Quacchero is nu in balbezit. Quacchero haalt uit met een fantastische trap. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - Invencibles Tubérculos 3:0

28e minuut.
Perich onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regueira met een snelle inworp. Perich rent richting de bal. Perich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Miani rent richting de bal. Miani met een sublieme pass. Oyen speelt de bal door. Quacchero rent richting de bal. Quacchero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mon is nu in balbezit. Miani onderschept slim de pass. Miani met een sublieme pass. Quacchero is nu in balbezit. Quacchero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Regueira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Perich de bal. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Perich onderschept slim de pass. Perich geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Oyen probeert naar een medespeler te passen. Czabaj rent richting de bal. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar geeft een lange en hoge pass. Perich krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITANES FC 21%, Invencibles Tubérculos 79%.
TITANES FC - Invencibles Tubérculos 3:0

46e minuut.
Pardo komt het veld opgelopen. Bacelar komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Regueira met de inworp. Klungelig pakt Quacchero de bal. Perich bereikt de bal nog maar net als eerste. Perich geeft de bal voor. Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - Invencibles Tubérculos 4:0

60e minuut.
Inworp. Aamisepp komt het veld opgelopen. Bieniak komt het veld opgelopen. Buftea komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bieniak passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Aamisepp de bal onder controle te krijgen. Aamisepp passt de bal in één keer door. Miani bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyen geeft een lange en hoge pass. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Orlaineta is nu in balbezit. Bieniak onderschept slim de pass. Miani rent richting de bal. Bieniak is nu in balbezit. Bieniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Oyen met een sublieme pass. Regueira heeft problemen om de bal te vangen. Regueira geeft een hoge lob. Bieniak is nu in balbezit. Bieniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - Invencibles Tubérculos 5:0

68e minuut.
Orlaineta kopt de bal weg. Oyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyen met een sublieme pass. Bieniak is nu in balbezit. Bieniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - Invencibles Tubérculos 6:0

72e minuut.
Klungelig pakt Pardo de bal. Bacelar rent richting de bal. Bacelar geeft de bal voor. Buftea rent richting de bal. Buftea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Miani rent richting de bal. Miani passt de bal zonder na te denken. Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - Invencibles Tubérculos 7:0

74e minuut.
Orlaineta heeft problemen om de bal te vangen. Bieniak onderschept slim de pass. Bieniak passt de bal zonder na te denken. Buftea rent richting de bal. Buftea schiet op doel. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bacelar geeft de bal voor. Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Aamisepp is nu in balbezit. Buftea rent richting de bal. Buftea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - Invencibles Tubérculos 8:0

77e minuut.
Miani met een sublieme pass. Klungelig pakt Bieniak de bal. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Oyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyen haalt uit met een fantastische trap. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buftea probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - Invencibles Tubérculos 9:0

79e minuut.
Oyen geeft een hoge lob. Buftea kopt de bal weg. Bieniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mon kan de bal niet met de borst controleren. Miani bereikt de bal nog maar net als eerste. Miani met een sublieme pass. Aamisepp rent richting de bal. Aamisepp haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bacelar verovert de bal door een tackle van achteren. Bacelar passt de bal in één keer door. Aamisepp is nu in balbezit. Aamisepp haalt uit met een fantastische trap. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mezzi geeft een hoge lob. Bieniak kan de bal niet met de borst controleren. Aamisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Aamisepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - Invencibles Tubérculos 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITANES FC 22%, Invencibles Tubérculos 78%.
TITANES FC - Invencibles Tubérculos 10:0