Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Quilos CD Alces
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Guadamuz verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft de bal voor. Betancourt rent richting de bal. Betancourt draait met de bal, schiet en ... Henríquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Quilos - CD Alces 1:0

17e minuut.
Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt draait met de bal, schiet en ... Valencia probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anderson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mayorga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roberts met de inworp. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga is nu in balbezit. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada haalt uit met een fantastische trap. Angulo bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Quilos - CD Alces 1:1

27e minuut.
Levi kopt de bal weg. Rueda rent richting de bal. Tello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tello krijgt een gele kaart. Rueda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rueda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Angulo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Posada is nu in balbezit. Posada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Guadamuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rathburn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marciaga is nu in balbezit. Marciaga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Guadamuz passt de bal in één keer door. Tello is nu in balbezit. Marciaga is nu in balbezit. Posada rent richting de bal. Posada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Urrutia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lee de bal. Posada is nu in balbezit. Posada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte met een sublieme pass. Rathburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathburn geeft een hoge lob. Posada krijgt zijn hoofd ertegen. Angulo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Quilos 63%, CD Alces 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Quilos - CD Alces 1:1

55e minuut.
Marciaga passt de bal zonder na te denken. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda passt de bal met de wreef. Posada rent richting de bal. Posada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Quilos - CD Alces 1:2

71e minuut.
Mela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levi met een snelle inworp. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Quilos 61%, CD Alces 39%.
FC Quilos - CD Alces 1:2