Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hipócritas Perros Bajos Quilos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cumbrera is nu in balbezit. Cumbrera geeft de bal voor. Klungelig pakt Baloy de bal. Baloy geeft een lange en hoge pass. Figueira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Moreno kopt de bal weg. Arosemena heeft problemen om de bal te vangen. Pereira is nu in balbezit. Turcios onderschept slim de pass. Turcios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Santa bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Arosemena de bal onder controle te krijgen. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel. Figueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Turcios bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentine is nu in balbezit. Valentine passt de bal met de wreef. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosemena schiet op doel. Figueira bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pereira passt de bal in één keer door. De La Espriella bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espriella met een sublieme pass. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipócritas Perros 46%, Bajos Quilos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hipócritas Perros - Bajos Quilos 0:0

57e minuut.
Gonzalin Miller met de inworp. Turcios bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcios geeft een hoge lob. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosemena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Castillo draait met de bal, schiet en ... De La Espriella bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espriella geeft de bal voor. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipócritas Perros - Bajos Quilos 0:1

81e minuut.
Valentine passt de bal met de wreef. Lombardo is nu in balbezit. Valdés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valdés krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Cargill onderschept slim de pass. Cargill met een sublieme pass. Schmid rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipócritas Perros 43%, Bajos Quilos 57%.
Hipócritas Perros - Bajos Quilos 0:1