Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:21
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: PANDURI FK Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 21148
PANDURI FK Crnogorski Omladinski Centar
NZK Tactiek 41212 napad
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
40.8 gemiddelde waardering 53.5
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Novačić geeft de bal voor. Klungelig pakt Gaio de bal. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán schiet op doel. Kopistecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI FK - Crnogorski Omladinski Centar 0:1

17e minuut.
Popa controleert de bal met de borst. Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević geeft de bal voor. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán haalt uit met een fantastische trap. Kopistecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klungelig pakt Ciripoi de bal. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaio. Gaio krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Jurecki geeft een lange en hoge pass. Milovanović rent richting de bal. Milovanović geeft een hoge lob. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević schiet op doel. Kopistecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI FK - Crnogorski Omladinski Centar 0:2

36e minuut.
Kadić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nausch de bal. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Milovanović kopt de bal weg. Nausch heeft problemen om de bal te vangen. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI FK - Crnogorski Omladinski Centar 0:3

42e minuut.
Jurecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović onderschept slim de pass. Joksimović speelt de bal door. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadić onderschept slim de pass. Kadić passt de bal met de wreef. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević schiet op doel. Kopistecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI FK 66%, Crnogorski Omladinski Centar 34%.
PANDURI FK - Crnogorski Omladinski Centar 0:3

48e minuut.
Ban passt de bal zonder na te denken. Milovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovanović speelt de bal door. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán schiet op doel. Kopistecki bokst de bal weg.

60e minuut.
Ban passt de bal met de wreef. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović geeft de bal voor. Bjelošević maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopistecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI FK - Crnogorski Omladinski Centar 0:4

65e minuut.
Kindelán is nu in balbezit. Milovanović geeft een hoge lob. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević draait met de bal, schiet en ... Kopistecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI FK - Crnogorski Omladinski Centar 0:5

68e minuut.
Gaio geeft een lange en hoge pass. Vukić geeft een hoge lob. Daar is Wojtczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán draait met de bal, schiet en ... Kopistecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mustafayev komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kostić heeft problemen om de bal te vangen. Kostić geeft de bal voor. Ciripoi probeert de bal aan de voet te houden. Mustafayev is nu in balbezit. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI FK 76%, Crnogorski Omladinski Centar 24%.
PANDURI FK - Crnogorski Omladinski Centar 0:5