Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Omladinski Centar ФК Црногорац
532 back NEW Tactiek -cg- +
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
61 gemiddelde waardering 67.7
very good Schieten formidable
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen very good


14e minuut.
Vukić geeft een lange en hoge pass. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paulista. Paulista krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Viccino kopt de bal weg. Klungelig pakt Bjelošević de bal. Met opzet legt Roca zijn tegenspeler op de grond. Roca krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Viccino rent richting de bal. Roca onderschept slim de pass. Roca probeert naar een medespeler te passen. Paulista geeft een hoge lob. Güneşoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Żuczek bokst de bal weg.

29e minuut.
Viccino kopt de bal weg. Bjelošević rent richting de bal. Gregović maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gregović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gregović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bjelošević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Opseth wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Roca geeft een hoge lob. Vukić probeert de bal met de borst te controleren. Galvis rent richting de bal. Galvis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Güneşoğlu rent richting de bal. Gortat onderschept slim de pass. Vešović is nu in balbezit. Galvis onderschept slim de pass. Galvis haalt uit met een fantastische trap. Żuczek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 54%, ФК Црногорац 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Omladinski Centar - ФК Црногорац 0:0

55e minuut.
Güneşoğlu passt de bal met de wreef. Kostić rent richting de bal. Kostić passt de bal met de wreef. Galvis is nu in balbezit. Galvis schiet op doel. Żuczek bokst de bal weg. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - ФК Црногорац 0:1

57e minuut.
Vukić is nu in balbezit. Paulista rent richting de bal. Inworp. Paulista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chada geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kostić is nu in balbezit. Kostić passt de bal zonder na te denken. Viccino is nu in balbezit. Viccino haalt uit met een fantastische trap. Muchomorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crnogorski Omladinski Centar - ФК Црногорац 1:1

65e minuut.
Sałata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata speelt de bal door. Jünke met een sublieme pass. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap. Żuczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Gortat geeft een hoge lob. Bjelošević krijgt zijn hoofd ertegen. Viccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Viccino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - ФК Црногорац 2:1

72e minuut.
Roca met een sublieme pass. Jünke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jünke passt de bal in één keer door. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Chada passt de bal zonder na te denken. Jünke rent richting de bal. Jünke passt de bal zonder na te denken. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Campos geeft de bal voor. Jünke rent richting de bal. Jünke passt de bal met de wreef. Galvis rent richting de bal. Galvis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Jünke speelt de bal door. Paulista rent richting de bal. Paulista probeert naar een medespeler te passen. Galvis is nu in balbezit. Galvis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crnogorski Omladinski Centar - ФК Црногорац 2:2

89e minuut.
Jünke met een sublieme pass. Güneşoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ban. Ban krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 44%, ФК Црногорац 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Omladinski Centar - ФК Црногорац 2:2