Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavni Indijanci Mutni Tekstilac
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Vitezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitezović passt de bal met de wreef. Šoć rent richting de bal. Šoć schiet op doel. Daar is Jeretin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Gobović met een snelle inworp. Kilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilić passt de bal zonder na te denken. Šoć bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoć haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Sorajlić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitezović probeert naar een medespeler te passen. Šoć is nu in balbezit. Šoć schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tršić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pejović de bal. Pejović geeft de bal voor. Šoć springt en kopt de bal. Damjanac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kilić is nu in balbezit. Isaković verovert de bal door een tackle van achteren. Isaković probeert naar een medespeler te passen. Šoć is nu in balbezit. Šoć draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Indijanci - Mutni Tekstilac 0:1

34e minuut.
Veljković rent richting de bal. Veljković probeert naar een medespeler te passen. Aničić rent richting de bal. Aničić geeft de bal voor. Klungelig pakt Jeretin de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kilić is nu in balbezit. Vitezović onderschept slim de pass. Kilić rent richting de bal. Vitezović verovert de bal door een tackle van achteren. Vitezović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kilić is nu in balbezit. Vitezović onderschept slim de pass. Vitezović speelt de bal door. Šoć is nu in balbezit. Šoć schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Indijanci - Mutni Tekstilac 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavni Indijanci 67%, Mutni Tekstilac 33%.
Slavni Indijanci - Mutni Tekstilac 0:2

54e minuut.
Inworp. Sorajlić met een snelle inworp. Kilić is nu in balbezit. Vitezović onderschept slim de pass. Vitezović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lupić is nu in balbezit. Tepavčević verovert de bal door een tackle van achteren. Tepavčević passt de bal met de wreef. Milivojević is nu in balbezit. Milivojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavni Indijanci 39%, Mutni Tekstilac 61%.
Slavni Indijanci - Mutni Tekstilac 0:2