Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zapadni Čelik Moćni Graničar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Bobić geeft een hoge lob. Inworp. Mekić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lalović probeert naar een medespeler te passen. Šumić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Vladušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenadić is nu in balbezit. Nenadić geeft de bal voor. Ćurtović heeft problemen om de bal te vangen. Ćurtović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dubičić met de inworp. Đerić is nu in balbezit. Đerić geeft een hoge lob. Ćurtović rent richting de bal. Ćurtović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nušić heeft problemen om de bal te vangen. Šumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumić passt de bal zonder na te denken. Ćurtović rent richting de bal. Ćurtović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - Moćni Graničar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapadni Čelik 59%, Moćni Graničar 41%.
Zapadni Čelik - Moćni Graničar 0:1

67e minuut.
Nenadić geeft de bal voor. Ćurtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušić rent richting de bal. Ćurtović is nu in balbezit. Ćurtović haalt uit met een fantastische trap. Nicović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Lečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečić speelt de bal door. Vladušić heeft problemen om de bal te vangen. Šumić is nu in balbezit. Šumić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mojsilović met een harde bal richting middenveld. Nušić rent richting de bal. Nušić met een sublieme pass. Ćurtović rent richting de bal. Ćurtović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lalović passt de bal zonder na te denken. Ćurtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Medaković rent richting de bal. Nušić onderschept slim de pass. Nušić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćurtović is nu in balbezit. Ćurtović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - Moćni Graničar 0:2

85e minuut.
Đerić passt de bal in één keer door. Ćurtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurtović passt de bal in één keer door. Nušić is nu in balbezit. Nušić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ribić rent richting de bal. Ribić geeft een hoge lob. Ćurtović kopt de bal weg. Nušić rent richting de bal. Nušić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nušić rent richting de bal. Nušić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Medaković de bal. Ćurtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurtović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapadni Čelik 57%, Moćni Graničar 43%.
Zapadni Čelik - Moćni Graničar 0:2