Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Opasni Vranci Opaljeni Metalac
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kokotović met een sublieme pass. Krtolica kopt de bal weg. Klungelig pakt Momčilović de bal. Krtolica is nu in balbezit. Krtolica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Medan kopt de bal weg. Krtolica heeft problemen om de bal te vangen. Momčilović rent richting de bal. Krtolica verovert de bal door een tackle van achteren. Krtolica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Krsmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsmanović geeft een lange en hoge pass. Dimić is nu in balbezit. Bogavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Marović met een harde bal richting middenveld. Krsmanović kopt de bal weg. Marović probeert de bal met de borst te controleren. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Opasni Vranci - Opaljeni Metalac 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opasni Vranci 38%, Opaljeni Metalac 62%.
Opasni Vranci - Opaljeni Metalac 0:1

46e minuut.
Bogavac geeft een hoge lob. Dimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimić passt de bal in één keer door. Bogavac rent richting de bal. Bogavac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Opasni Vranci - Opaljeni Metalac 0:2

48e minuut.
Rankić rent richting de bal. Bogavac rent richting de bal. Arsenić rent richting de bal. Bogavac rent richting de bal. Bogavac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opasni Vranci 69%, Opaljeni Metalac 31%.
Opasni Vranci - Opaljeni Metalac 0:2