Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Opasni Vranci Zapadni Čelik
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Čović is nu in balbezit. Topić verovert de bal door een tackle van achteren. Kokotović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Topić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sokolović neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Opasni Vranci - Zapadni Čelik 0:1

26e minuut.
Rankić is nu in balbezit. Šumić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rankić. Šumić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šumić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Opasni Vranci - Zapadni Čelik 0:2

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mekić met de inworp. Sokolović is nu in balbezit. Sokolović geeft een lange en hoge pass. Daar is Topić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Medan rent richting de bal. Baštrica is nu in balbezit. Baštrica passt de bal in één keer door. Subotić is nu in balbezit. Subotić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opasni Vranci 48%, Zapadni Čelik 52%.
Opasni Vranci - Zapadni Čelik 0:2

50e minuut.
Subotić kopt de bal weg. Daar is Rašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baštrica is nu in balbezit. Baštrica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Opasni Vranci - Zapadni Čelik 1:2

53e minuut.
Pićan heeft problemen om de bal te vangen. Subotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pićan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pićan krijgt een gele kaart. Subotić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Subotić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Arsenić speelt de bal door. Baštrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić rent richting de bal. Baštrica verovert de bal door een tackle van achteren. Baštrica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rašić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Subotić is nu in balbezit. Subotić passt de bal zonder na te denken. Baštrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštrica draait met de bal, schiet en ... Nicović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vulović met een snelle inworp. Daar is Arsenić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Subotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Subotić passt de bal zonder na te denken. Baštrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštrica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Opasni Vranci - Zapadni Čelik 2:2

88e minuut.
Medaković speelt de bal door. Sokolović rent richting de bal. Sokolović met een sublieme pass. Topić is nu in balbezit. Topić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opasni Vranci 53%, Zapadni Čelik 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Opasni Vranci - Zapadni Čelik 2:2