Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uzorni Željezničar Tehnički Udarnik
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Klungelig pakt Ignjatović de bal. Prlainović rent richting de bal. Prlainović passt de bal in één keer door. Đurašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Prlainović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ignjatović. Prlainović raakt geblesseerd tijdens het duel. Jojić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Đurašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Stanić de bal. Đurašević rent richting de bal. Stanić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stanić krijgt een gele kaart. Prlainović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vojnić komt het veld opgelopen. Đurašević zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Radošević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jojić kopt de bal weg. Šurbatović probeert de bal met de borst te controleren. Vraneš speelt de bal door. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzorni Željezničar 61%, Tehnički Udarnik 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uzorni Željezničar - Tehnički Udarnik 0:0

48e minuut.
Stanić geeft een hoge lob. Rozgaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozgaja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vraneš de bal. Vraneš haalt uit met een fantastische trap. Radošević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zoričić de bal. Đurašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašević haalt uit met een fantastische trap. Zoričić probeert de bal aan de voet te houden. Radošević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzorni Željezničar - Tehnički Udarnik 0:1

58e minuut.
Vraneš speelt de bal door. Jojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jojić met een sublieme pass. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Šofran geeft een lange en hoge pass. Ignjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić begaat een overtreding. Vojnić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzorni Željezničar 30%, Tehnički Udarnik 70%.
Uzorni Željezničar - Tehnički Udarnik 0:1