Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:21
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: FC Borac Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3090
FC Borac Istočni Medvjedi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Arsić is nu in balbezit. Delić verovert de bal door een tackle van achteren. Delić met een sublieme pass. Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kasalica rent richting de bal. Papić onderschept slim de pass. Papić probeert naar een medespeler te passen. Komljenović is nu in balbezit. Komljenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Đaković rent richting de bal. Đaković passt de bal in één keer door. Delić probeert naar een medespeler te passen. Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - Istočni Medvjedi 0:1

21e minuut.
Gurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeković onderschept slim de pass. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Šupić onderschept slim de pass. Šupić geeft een hoge lob. Kasalica heeft problemen om de bal te vangen. Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kasalica is nu in balbezit. Delić onderschept slim de pass. Delić passt de bal met de wreef. Komljenović rent richting de bal. Komljenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - Istočni Medvjedi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borac 65%, Istočni Medvjedi 35%.
FC Borac - Istočni Medvjedi 0:2

48e minuut.
Perišić is nu in balbezit. Gurović is nu in balbezit. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurović rent richting de bal. Gurović schiet op doel. Kosorić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Đaković geeft een hoge lob. Papić rent richting de bal. Papić passt de bal zonder na te denken. Daar is Komljenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komljenović schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Delić onderschept slim de pass. Delić passt de bal zonder na te denken. Komljenović is nu in balbezit. Delić bereikt de bal nog maar net als eerste. Delić haalt uit met een fantastische trap. Mešter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - Istočni Medvjedi 0:3

71e minuut.
Beatović passt de bal in één keer door. Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Delić verovert de bal door een tackle van achteren. Delić haalt uit met een fantastische trap. Kapisoda probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Đaković onderschept slim de pass. Perišić begaat een overtreding. Đaković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đaković met een snel genomen vrije trap. Papić geeft de bal voor. Komljenović is nu in balbezit. Komljenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - Istočni Medvjedi 0:4

81e minuut.
Perišić met een sublieme pass. Gurović is nu in balbezit. Gurović passt de bal in één keer door. Kaluđerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaluđerović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gurović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - Istočni Medvjedi 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borac 49%, Istočni Medvjedi 51%.
FC Borac - Istočni Medvjedi 1:4