Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gadni Zadrugari Odlični Tigrovi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Anđus verovert de bal door een tackle van achteren. Čupić met een sublieme pass. Đurović is nu in balbezit. Đurović schiet op doel. Robović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gadni Zadrugari - Odlični Tigrovi 1:0

11e minuut.
Kajganić geeft een lange en hoge pass. Vučurović probeert de bal met de borst te controleren. Mlinarević is nu in balbezit. Mlinarević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gadni Zadrugari - Odlični Tigrovi 1:1

13e minuut.
Krtolica kopt de bal weg. Vojnović heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Vlajković zijn tegenspeler op de grond. Vlajković krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bajagić verovert de bal door een tackle van achteren. Miličković rent richting de bal. Miličković passt de bal in één keer door. Divić rent richting de bal. Divić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Božanić trapt de bal weg. Čupić kopt de bal weg. Anđus probeert de bal aan de voet te houden. Đurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gadni Zadrugari 54%, Odlični Tigrovi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gadni Zadrugari - Odlični Tigrovi 1:1

68e minuut.
Dacić bereikt de bal nog maar net als eerste. Divić rent richting de bal. Divić probeert naar een medespeler te passen. Mlinarević rent richting de bal. Mlinarević schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gadni Zadrugari - Odlični Tigrovi 1:2

72e minuut.
Čupić is nu in balbezit. Čupić passt de bal in één keer door. Crnogorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurović onderschept slim de pass. Đurović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gadni Zadrugari - Odlični Tigrovi 2:2

84e minuut.
Klungelig pakt Kajganić de bal. Čupić verovert de bal door een tackle van achteren. Đurović is nu in balbezit. Čupić rent richting de bal. Čupić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gadni Zadrugari 46%, Odlični Tigrovi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gadni Zadrugari - Odlični Tigrovi 2:2