Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brzi Farmaceut Odlični Metalac
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Ivković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučićević verovert de bal door een tackle van achteren. Vučićević speelt de bal door. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Dedajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zogović verovert de bal door een tackle van achteren. Radić rent richting de bal. Radić haalt uit met een fantastische trap. Lulić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Burić met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Vučićević de bal. Stojinić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Radić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brzi Farmaceut - Odlični Metalac 1:0

20e minuut.
Radić verovert de bal door een tackle van achteren. Radić passt de bal zonder na te denken. Zogović rent richting de bal. Zogović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Grbić is nu in balbezit. Grbić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radić de bal. Dedajić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vukajlović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Žerajić rent richting de bal. Žerajić geeft een hoge lob. Grbić kopt de bal weg. Radić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lončar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vučićević rent richting de bal. Ivković verovert de bal door een tackle van achteren. Ivković speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vučićević is nu in balbezit. Vučićević geeft de bal voor. Klungelig pakt Malović de bal. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brzi Farmaceut - Odlični Metalac 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzi Farmaceut 32%, Odlični Metalac 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brzi Farmaceut - Odlični Metalac 1:1

47e minuut.
Zoletić geeft de bal voor. Ivković rent richting de bal. Vučićević begaat een overtreding. Vučićević krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daar is Dedajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radić probeert naar een medespeler te passen. Ivković is nu in balbezit. Ivković geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Stojinić rent richting de bal. Radojčić rent richting de bal. Stojinić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radojčić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Radojčić kan niet meer verder spelen. Odavić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzi Farmaceut 41%, Odlični Metalac 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brzi Farmaceut - Odlični Metalac 1:1