Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Užasni Slonovi Brzi Farmaceut
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Zogović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nedović is nu in balbezit. Nedović probeert naar een medespeler te passen. Cvijić rent richting de bal. Cvijić draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Žerajić met een sublieme pass. Radić is nu in balbezit. Zirojević rent richting de bal. Radić onderschept slim de pass. Radić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Slonovi - Brzi Farmaceut 0:1

25e minuut.
Čančar met een sublieme pass. Klungelig pakt Cvijić de bal. Bojanić is nu in balbezit. Zogović is nu in balbezit. Zogović schiet op doel. Kasalica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Stojinić passt de bal met de wreef. Radić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radić draait met de bal, schiet en ... Božanić probeert de bal aan de voet te houden. Kasalica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Slonovi - Brzi Farmaceut 0:2

35e minuut.
Ivković rent richting de bal. Čančar verovert de bal door een tackle van achteren. Stojinić begaat een overtreding. Stojinić krijgt een gele kaart. Čančar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Čančar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Slonovi 33%, Brzi Farmaceut 67%.
Užasni Slonovi - Brzi Farmaceut 0:2

51e minuut.
Malović geeft een hoge lob. Ivković kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aligrudić de bal onder controle te krijgen. Radić is nu in balbezit. Radić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Radić probeert naar een medespeler te passen. Žerajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žerajić geeft de bal voor. Radić rent richting de bal. Radić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kasalica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Slonovi 45%, Brzi Farmaceut 55%.
Užasni Slonovi - Brzi Farmaceut 0:2