Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAMSEY FC Papanui Burst
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
24 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Koech passt de bal zonder na te denken. Koech rent richting de bal. Koech schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gachukia de bal onder controle te krijgen. Kemai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAMSEY FC - Papanui Burst 1:0

4e minuut.
Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moga geeft een hoge lob. Koech rent richting de bal. Koech haalt uit met een fantastische trap. Kemai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAMSEY FC - Papanui Burst 2:0

4e minuut.
Masya speelt de bal door. Klungelig pakt Chepkwony de bal. Koech onderschept slim de pass. Koech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kemai met een harde bal richting middenveld. Masya kopt de bal weg. Klungelig pakt Wasilkowski de bal. Chepkwony is nu in balbezit. Chepkwony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAMSEY FC - Papanui Burst 2:1

9e minuut.
Munandi probeert naar een medespeler te passen. Biwott is nu in balbezit. Penninck met een sublieme pass. Koech heeft problemen om de bal te vangen. Koech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Origi kopt de bal weg. Daar is Winiarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biwott rent richting de bal. Biwott geeft een hoge lob. Winiarski probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Penninck rent richting de bal. Munandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandi passt de bal in één keer door. Chepkwony rent richting de bal. Chepkwony draait met de bal, schiet en ... Matera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Moga passt de bal zonder na te denken. Kemai probeert naar een medespeler te passen. Penninck kopt de bal weg. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech haalt uit met een fantastische trap. Kemai bokst de bal weg. Daar is Gachukia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Maina met een sublieme pass. Masya rent richting de bal. Masya met een sublieme pass. Chepkwony is nu in balbezit. Chepkwony haalt uit met een fantastische trap. Matera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Koech geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lekimeju de bal. Moga probeert naar een medespeler te passen. Koech is nu in balbezit. Koech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAMSEY FC 53%, Papanui Burst 47%.
RAMSEY FC - Papanui Burst 2:1

55e minuut.
Roque onderschept slim de pass. Roque probeert naar een medespeler te passen. Koech rent richting de bal. Koech draait met de bal, schiet en ... Kemai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAMSEY FC - Papanui Burst 3:1

58e minuut.
Penninck onderschept slim de pass. Penninck met een sublieme pass. Koech rent richting de bal. Koech rent richting de bal. Koech schiet op doel. Kemai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAMSEY FC - Papanui Burst 4:1

63e minuut.
Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque geeft een lange en hoge pass. Koech probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech haalt uit met een fantastische trap. Kemai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Lekimeju rent richting de bal. Origi speelt de bal door. Koech is nu in balbezit. Koech haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chipende de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Masya is nu in balbezit. Penninck verovert de bal door een tackle van achteren. Penninck speelt de bal door. Koech rent richting de bal. Koech schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Roque is nu in balbezit. Origi rent richting de bal. Tuczapski rent richting de bal. Tuczapski geeft een hoge lob. Koech krijgt zijn hoofd ertegen. Kemai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Masya kopt de bal weg. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque geeft de bal voor. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAMSEY FC - Papanui Burst 5:1

83e minuut.
Roque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuczapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczapski passt de bal in één keer door. Koech is nu in balbezit. Koech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nduria kopt de bal weg. Klungelig pakt Koech de bal. Koech haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gachukia de bal onder controle te krijgen. Kemai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAMSEY FC - Papanui Burst 6:1

86e minuut.
Tuczapski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koech rent richting de bal. Koech geeft een hoge lob. Nduria is nu in balbezit. Nduria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Munandi passt de bal zonder na te denken. Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya passt de bal in één keer door. Chepkwony is nu in balbezit. Chepkwony haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Matuszyński probeert de bal met de borst te controleren. Moga is nu in balbezit. Moga geeft een hoge lob. Biwott controleert de bal met de borst. Tuczapski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAMSEY FC 39%, Papanui Burst 61%.
RAMSEY FC - Papanui Burst 6:1