Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bandani Youth FC Piranha
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Inworp. Kimaiyo met een snelle inworp. Matiku is nu in balbezit. Lihalakha verovert de bal door een tackle van achteren. Lihalakha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lihalakha speelt de bal door. Kinyua geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chudasama de bal. Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai draait met de bal, schiet en ... Thuku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kiongo rent richting de bal. Lihalakha onderschept slim de pass. Lihalakha passt de bal in één keer door. Barmasai rent richting de bal. Barmasai draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lusweti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chipkemie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti maakt een afschuwelijke overtreding. Lusweti krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott probeert naar een medespeler te passen. Lihalakha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai rent richting de bal. Barmasai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandani Youth - FC Piranha 1:0

29e minuut.
Vader probeert naar een medespeler te passen. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku passt de bal zonder na te denken. Lusweti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Cheruiyot kopt de bal weg. Lihalakha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barmasai is nu in balbezit. Lihalakha rent richting de bal. Lihalakha draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Omwayo is nu in balbezit. Omwayo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kimaiyo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lihalakha geeft een lange en hoge pass. Thuku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barmasai rent richting de bal. Barmasai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandani Youth - FC Piranha 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandani Youth 31%, FC Piranha 69%.
Bandani Youth - FC Piranha 2:0

50e minuut.
Kiongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihalakha verovert de bal door een tackle van achteren. Lihalakha geeft de bal voor. Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Biwott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biwott passt de bal zonder na te denken. Barmasai rent richting de bal. Barmasai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bandani Youth - FC Piranha 3:0

55e minuut.
Matiku met een sublieme pass. Lusweti heeft problemen om de bal te vangen. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihalakha rent richting de bal. Lihalakha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Maruti rent richting de bal. Maruti speelt de bal door. Kola is nu in balbezit. Lusweti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chipkemie probeert naar een medespeler te passen. Lihalakha is nu in balbezit. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihalakha rent richting de bal. Lihalakha geeft een hoge lob. Thuku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thuku speelt de bal door. Omwayo heeft problemen om de bal te vangen. Lusweti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bandani Youth - FC Piranha 3:1

77e minuut.
Chudasama passt de bal zonder na te denken. Omwayo rent richting de bal. Omwayo geeft de bal voor. Kimaiyo rent richting de bal. Kimaiyo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandani Youth 38%, FC Piranha 62%.
Bandani Youth - FC Piranha 3:1