Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:27
  • Competitiewedstrijd: League 2.02
  • Stadion: Bondo Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2783
Bondo Fc Johnban
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 21
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Onyancha trapt de bal weg van het doel. Shikuku kopt de bal weg. Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bondo Fc - Johnban 0:1

6e minuut.
Masya met een sublieme pass. Kitur met een sublieme pass. Cherono rent richting de bal. Odinga verovert de bal door een tackle van achteren. Odinga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Onyancha trapt de bal weg van het doel. Kibowen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shikuku. Shikuku krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Cherono probeert naar een medespeler te passen. Kapkobi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Icharia de bal. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kosgei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karai is nu in balbezit. Karai speelt de bal door. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bondo Fc - Johnban 0:2

23e minuut.
Inworp. Karai met de inworp. Masya is nu in balbezit. Masya haalt uit met een fantastische trap. Otieno heeft problemen om de bal te vangen. Kilonzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wandaba rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bondo Fc - Johnban 0:3

33e minuut.
Bira kan de bal niet met de borst controleren. Mwale is nu in balbezit. Bira verovert de bal door een tackle van achteren. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bondo Fc 43%, Johnban 57%.
Bondo Fc - Johnban 0:3

65e minuut.
Bira speelt de bal door. Kiptoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Icharia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Icharia krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ochieng rent richting de bal. Bira onderschept slim de pass. Bira passt de bal zonder na te denken. Odinga is nu in balbezit. Odinga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kilonzo trapt de bal weg van het doel. Mwale kopt de bal weg. Masya rent richting de bal. Masya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bondo Fc - Johnban 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bondo Fc 53%, Johnban 47%.
Bondo Fc - Johnban 0:4