Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muthambure all stars Fc Green Santos
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kitutele is nu in balbezit. Kitutele geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dunde de bal. Kibitok rent richting de bal. Kibitok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Maiyani trapt de bal weg van het doel. Masya kopt de bal weg. Daar is Bagatui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kibitok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibitok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
muthambure all stars - Fc Green Santos 1:0

13e minuut.
Ngugi speelt de bal door. Adumbe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masya. Masya krijgt een gele kaart. Adumbe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kimutai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Odinga probeert de bal met de borst te controleren. Odinga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
muthambure all stars - Fc Green Santos 1:1

26e minuut.
Bagatui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagatui geeft een hoge lob. Kahangi kopt de bal weg. Masya rent richting de bal. Masya geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mbuvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kibitok is nu in balbezit. Mbuvi onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muthambure all stars 39%, Fc Green Santos 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
muthambure all stars - Fc Green Santos 1:1

55e minuut.
Mururi rent richting de bal. Mururi passt de bal met de wreef. Kibitok rent richting de bal. Kibitok schiet op doel. Mbuvi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maiyani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maiyani speelt de bal door. Kitutele kopt de bal weg. Mbuvi heeft problemen om de bal te vangen. Kibitok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibitok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kapkobi heeft problemen om de bal te vangen. Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimutai verovert de bal door een tackle van achteren. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Ngugi kopt de bal weg. Adumbe heeft problemen om de bal te vangen. Masya rent richting de bal. Adumbe verovert de bal door een tackle van achteren. Adumbe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ngugi verovert de bal door een tackle van achteren. Ngugi heeft problemen om de bal te vangen. Ngugi geeft de bal voor. Odinga kan de bal niet met de borst controleren. Odinga schiet op doel. Malot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ngugi probeert naar een medespeler te passen. Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya passt de bal zonder na te denken. Kola rent richting de bal. Kola geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muthambure all stars 55%, Fc Green Santos 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
muthambure all stars - Fc Green Santos 1:1