Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:27
  • Competitiewedstrijd: League 2.03
  • Stadion: HAIL636 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2804
HAIL636 ebwali fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Kosgei rent richting de bal. Kirop onderschept slim de pass. Kirop probeert naar een medespeler te passen. Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gupta rent richting de bal. Gupta passt de bal met de wreef. Maxime rent richting de bal. Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitonga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Odinga speelt de bal door. Kamau is nu in balbezit. Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau is nu in balbezit. Kamau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosgei rent richting de bal. Ereng verovert de bal door een tackle van achteren. Ereng geeft een lange en hoge pass. Matilu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kirop rent richting de bal. Kirop met een sublieme pass. Oracho heeft problemen om de bal te vangen. Phiri is nu in balbezit. Phiri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Maxime onderschept slim de pass. Kirop is nu in balbezit. Maxime onderschept slim de pass. Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitonga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Maxime verovert de bal door een tackle van achteren. Ochiang met een sublieme pass. Kirop is nu in balbezit. Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitonga haalt uit met een fantastische trap. Karim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karim probeert naar een medespeler te passen. Phiri kopt de bal weg. Ereng probeert naar een medespeler te passen. Maxime rent richting de bal. Maxime draait met de bal, schiet en ... Karim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karim probeert naar een medespeler te passen. Ereng kopt de bal weg. Maxime is nu in balbezit. Maxime draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kosgei rent richting de bal. Kosgei passt de bal met de wreef. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxime onderschept slim de pass. Maxime haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAIL636 48%, ebwali fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HAIL636 - ebwali fc 0:0

52e minuut.
Matilu geeft een hoge lob. Kirop heeft problemen om de bal te vangen. Ereng probeert naar een medespeler te passen. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau schiet op doel. Kirwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Cheromei probeert naar een medespeler te passen. Kirop heeft problemen om de bal te vangen. Kosgei begaat een overtreding. Kosgei krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Phiri onderschept slim de pass. Maxime verovert de bal door een tackle van achteren. Kirop is nu in balbezit. Gitonga rent richting de bal. Gitonga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ochieng rent richting de bal. Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereng passt de bal in één keer door. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau draait met de bal, schiet en ... Kirwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Daar is Kirop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gitonga rent richting de bal. Gitonga passt de bal met de wreef. Maxime is nu in balbezit. Maxime haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kosgei kopt de bal weg. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop passt de bal zonder na te denken. Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAIL636 55%, ebwali fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HAIL636 - ebwali fc 0:0